Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Presentació del nou llibret sobre les festes i tradicions d'Arenys

Les Jornades Europees del Patrimoni d’enguany a Arenys han arrencat amb la presentació de la publicació Celebrant Arenys de Mar. Calendari de tradicions i festes de la vila el divendres 11 d’octubre, a la Sala Josep Maria Arnau del Calisay. El llibret ha estat realitzat per l'Ajuntament amb la participació de l'Associació Cultural d'Arenys de Mar BAR.

L’Ajuntament va editar fa un temps un fulletó sobre les festes locals de la vila. Amb aquesta nova publicació, es vol donar a conèixer als nouvinguts les festivitats i tradicions més arrelades perquè les coneguin i hi participin.

En el llibret publicat es parla de les festes més tradicionals com Naps i Cols, l’Escudella de Recapte, la Bandereta... i es recorden algunes que han quedat en el passat, com Sant Antoni Abat.

La publicació es podrà trobar els pròxims dies en els diferents equipaments públics com el Calisay, la Biblioteca, l’Escola d’Adults i també els centres educatius de la vila, entre altres indrets.  

Podeu consultar el llibret també aquí. 

Apostant pel patrimoni arenyenc

En la presentació del llibret, la regidora de Patrimoni, Soraya Real, va parlar sobre les Jornades Europees del Patrimoni, així com dels projectes que vol tirar endavant l’Àrea.

Entre aquestes actuacions hi ha la dignificació dels búnquers de la Guerra Civil (dotada amb cinquanta mil euros) o de l’antiga sala d’autòpsies del Cementiri, així com poder obrir el mausoleu de Josep Xifré, el catàleg de protecció del patrimoni i altres projectes vinculats al Pavelló Sert. 

Pel que fa als objectius del mandat, també ha assegurat que des de l'Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament estan treballant per la creació d'una pàgina web amb informació específica que inclogui tots els elements patrimonials que hi ha a la nostra vila. 

 

Publicat el 12 d'octubre de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^