Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Portada>Regidories>Igualtat>Serveis de la Regidoria d'Igualtat
Botó que mostra/amaga menú lateral
SERVEIS DE LA REGIDORIA D'IGUALTAT

SERVEIS DE LA REGIDORIA D'IGUALTAT:

· SIAD:

Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Maresme. Té l'objectiu d'afavorir les relacions d´igualtat entre homes i dones del Maresme, on podràs rebre assessorament jurídic i psicolègic en: drets laborals, socials, personals. i familiars. Visites a Arenys de Mar cal trucar abans al tel.937 411 622 per concertar cita prèvia. És gratuït i al teu servei.

. SERVEI D'INFORMACIÓ A LA MEDIACIÓ:

A través d'aquest Servei pots informar-te de la possibilitat de resoldre conflictes de caire familiar i personal i de quin és el procediment per iniciar un procés de mediació. Aquest és un servei en conveni amb el Centre de Mediació de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya.

Per concertar sessió informativa: Tel. 937 959 777.

Memòria del Servei d'Informació a la Mediació 2013

Memòria del Servei d'Informació a la Mediació 2013

Memòria del Servei d'Informació a la Mediació 2013

Fitxer: MEMORIA_2013_SIM.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 9
Mida: 799.84 kB

PER A DONES EN RISC O EN SITUACIÓ DE VIOLÈNCIA MASCLISTA

Et posarem en contacte amb la xarxa que preveu el Protocol de Violència de Gènere i sempre estaràs acompanyada i amb la màxima discreció.

En cas d'urgència? Moltes vegades aquestes situacions límit es donen fora d'horari d'oficina i sobretot en cap de setmana, llavors no ho dubtis la Policia Local (urgències 092) saben el que han de fer en cada moment. També el Cos de Mossos d´Esquadra té un Grup d'Atenció Especialitzat, a Arenys mateix. Tel. 937 418 900.

900 900 120 contra la violència masclista

Destaquem
 
^