Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Portada>Regidories>Igualtat>28-M. Dia de la Salut de les dones
Botó que mostra/amaga menú lateral
28-M. DIA DE LA SALUT DE LES DONES

L'Ajuntament d'Arenys de Mar, a través de la regidoria d'Igualtat, celebra de forma activa, durant  el mes de maig, el Dia internacional d'Acció per la Salut de les Dones. 

Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones

28 de maig, Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones
  • L'origen d'aquesta commemoració es remunta a l'any 1987, quan en una reunió de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius que es va tenir lloc a Costa Rica, la Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib va proposar la creació d'un Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones.
  • L'objectiu d'aquest esdeveniment, que cada any se celebra el 28 de maig, és fer difusió de l´estat de salut de les dones, de les seves necessitats i demandes, i del compromís de les administracions per donar-hi resposta.
  • A Catalunya hi ha la Xarxa de dones per la salut, un conjunt d'entitats  motivades per la salut de les dones i del conjunt de la població organitzades en diferents col·lectius i àmbits: d´usuàries, d´ajuda mútua, de professionals, d´activistes per la salut. Treballen convençudes que han de ser subjectes actius en el procés de salut per una millor qualitat, equitat i calidesa en l´atenció sanitària i polítiques potenciadores de salut amb perspectiva de gènere.
Destaquem
 
^