Arenys de Mar
Portada>Regidories>Igualtat>Salut de les dones
Botó que mostra/amaga menú lateral
SALUT DE LES DONES

- Programació 2017:

salut de les dones

- Caminada per commemorar el Dia Internacional de la Salut de les Dones: Fem camí per la salut!

El diumenge 4 de maig de 2014 farem la 2a caminada: Fem Camí per la Salut!

El recorregut sortirà del C.C.Calisay baixant per la Riera fins al Port i pujant pel Rial de la Serp, on podrem gaudir de la vista i la flaire de les plantes aromàtiques, fins arribar a l'Hípica on veurem els cavalls i la vista privilegiada d'Arenys. A continuació s'anirà baixant per cercar el camí per guanyar-nos l'esmorzar, amb el tram final cap a Can Jalpí. Allà es podrà contemplar el preciós llac dels nenúfars, i s'acabarà esmorzant al davant de l'Arbre del Guernica.

 

Fem camí per la salut

Fem camí per la salut

Fitxer: passejada_fem_cami_per_la_salut_2013.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 322,97 kB

- 19 d'octubre: Commemoració del Dia Internacional contra el càncer de mama:


Recordatori del compromís de la societat per a prevenir i combatre aquest mal que ataca de manera especial a les dones. Suma't al llaç rosa:

Llaç càncer de mama

- Salut i Gènere. Morbiditat Diferencial.Taller de formació de Salut i Gènere al personal mèdic del Centre d'Atenció Primària d'Arenys de Mar

El dia 28 de febrer gairebé una trentena de metges i metgesses del CAP d'Arenys de Mar han pogut participar a la formació de salut amb mirada de gènere a càrrec de la Doctora Carme Valls i Llobet, organitzat per l'Ajuntament d'Arenys de Mar i l'Ajuntament d'Arenys de Munt, a través de CAPS.
En aquesta sessió es va abordar la temàtica del sistema sanitari i la perspectiva de gènere, de la mirada esbiaixada en la salut femenína, els factors de risc segons el sexe i tota la idiosincràsia al voltant de la salut en la dona. Els factors de risc i diagnòstic diferencial de malalties que afecten a dones i a homes de forma diversa. S'ha analitzat les conseqüències del cicle menstrual en diferents malalties i l'exposició i conseqüència a diferents tòxic mediambientals i com afecten a les dones.

 

Destaquem
 
^