Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
INFÀNCIA

La Regidoria treballa l'àmbit d'Infància al llarg de l'any en aquestes propostes:Estiu Genial

La proposta d'estiu de la Regidoria d'Infància és l'Estiu Genial, que ofereix diverses modalitats de casals per satisfer els gustos i preferències dels infants i joves d'Arenys durant les vacances d'estiu. També s'ofereix servei d'acollida i de menjador. El programa imprès i en xarxa, recull també d'altres alternatives de casals i activitats que es fan a la nostra vila durant l'estiu organitzades per entitats i clubs esportius.

Llibret activitats Estiu Genial 2023

Llibret activitats Estiu Genial 2023

Fitxer: ESTIU_GENIAL_23.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 32
Mida: 4.74 MB

Nadal Genial:

Nadal Genial 2019

El Nadal Genial és una oferta lúdica consolidada a Arenys que posa a l'abast dels nens i nenes de 3 a 14 anys un ampli ventall d'activitats i jocs al Calisay durant les vacances escolars d'hivern.

Diada dels Drets dels Infants:

Drets infants

Entorn del 20 de novembre, dia que les Nacions Unides van declarar com a Dia Universal dels Drets dels Infants.

Consell d'Infants:

Logo Consell d'Infants

El consell dels infants d'Arenys de Mar és un òrgan municipal de participació que es va posar en marxa l'any 2017 amb l'objectiu de propiciar espais on tots els infants, a través dels seus representants puguin fer sentir la seva veu i fer arribar la seva mirada. En aquest espai són els infants els qui, proposen i decideixen amb relació als temes de la vila i del món.

El Consell dels infants està format per representants, de 10 a 12 anys, de les escoles, esplais, agrupaments i centres socioeducatius del municipi que vulguin participar-hi.

Es treballa coordinadament amb les regidores d'Educació i Participació Ciutadana.

El Consell d'Infants té un espai propi a la xarxa:

Destaquem
 
^