Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Portada>Regidories>Alcaldia>Punt d'Informació Covid-19
Botó que mostra/amaga menú lateral
PUNT D'INFORMACIÓ COVID-19

Per donar una resposta senzilla i unitària a totes les inquietuds i preguntes generades al voltant de les mesures preses per les diverses administracions s'ha creat aquest Punt d'Atenció i Informació de la Covid-19 per a centralitzar totes les consultes vinculades sobre la recuperació de la situació de crisi i facilitar la tramitació dels ajuts disponibles. Aquest servei treballarà vinculat a l´OAC i de manera transversal amb els responsables de comunicació i atenció ciutadana dels diversos departaments municipals.

El Punt d'Atenció i Informació de la Covid-19 té un espai presencial a l'edifici del Centre Cultural Calisay (accés Espai Jove). Des del 15 de juliol comença a atendre presencialment consultes i oferir els seus serveis els dilluns, dimecres i divendes, de 9 del matí a les 2 de la tarda. També s'hi pot contactar i fer consultes prèvies on-line a través d'aquest formulari.

 

Arenys ReaAcciona

Les mesures que s'han articulat, des del 12 de març amb l'activació del Pla de Protecció Civil Municipal i durant tot el confinament per la Covid-19, i totes les accions que s'han portat a terme en el procés de desconfinament es desglossen en el Pla Reacció20. Una actuació municipal conjunta i transversal en diversos àmbits d'actuació; des dels temes sanitaris i de protecció civil a mesures  fiscals i de promoció i recuperació de l'econòmia local.

El Pla ReAcció20 es va presentar el 10 de maig de 2020 i estableix la creació d'un Comitè de seguiment compost per un representant de cada grup polític amb representació municipal, govern i oposició, que s'ha reunit periòdicament des d'aleshores.


Activem Catalunya

Tota la informació sobre els ajuts que estan en termini i les mesures que impulsa la Generalitat de Catalunya per activar el país i ajudar la ciutadania i les empreses a sortir de la crisi provocada per la COVID-19.

Destaquem
 
^