Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ESPAI JOVE

Us volem presentar el nou Espai Jove que s'ha aconseguit gràcies @pressupostosparticipatiu2022 @lafamiliadelespaijove, @serveismunicipals, @companysdelcentreculturalcalisay i @lequipdejoventut

 Espai Jove

Finalment teniu l'Espai que us mereixeu i volem que sigui vostre i per vosaltres. Per aquest motiu us demanem ajuda per aquesta nova etapa i per garantir que aquest recurs pugui ser gaudit per tots vosaltres.

Per això us exposem una mica les normes a complir per qui vulgui venir a l´Espai Jove. S'ha de presentar un full de bona praxis firmada per joves i un dels seus tutors legals per garantir que en cas de malmetre qualsevol dels elements presents a l´Espai serà substituït per qui l'hagi malmès. Document indispensable a on s'assumeix la responsabilitat tan per part del/de la jove com del o de la tutor/a de respondre aquesta premissa de substitució del material.

Descarregar document:

Full compromís Espai Jove

Full compromís Espai Jove

Fitxer: Full_compromis.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 488.81 kB

Normes dins l´Espai:

  • No es menjarà ni beurà. Sense previ consens entre vosaltres i la dinamitzadora. Algun dia es pot organitzar un berenar o el que se´ns acudeixi. Tampoc es pot menjar xiclets ni caramels. Sortir a agafar aire net sempre és bo
  • S'ha de decidir de forma conjunta quan es podrà fer servir què. Farem una reunió amb tots/es aquells que vulgueu participar per decidir-ho conjuntament. S'entén que no ens passarem tot el dia a la pantalla, oi? Aprofitem l'Espai per fer més coses!! T'han dit mai que l´avorriment és un gran creador?? Tranki ja sabem que aquí no t'avorriràs!
  • Limitarem el nombre de joves a l'Espai fins que no veiem quines dinàmiques s'agafen entre els i les que ja són de l'Espai i de qui vindrà motivat per les novetats.
  • Penseu que aquest nou format és nou per vosaltres i per nosaltres. I que hem de trobar la millor manera de gaudir-lo!

La premissa bàsica i indispensable de l'Espai Jove és EL RESPECTE! Respecte a tot el que diu la dinamitzadora Nerea, a totes les persones joves que vulguin estar a l'Espai en un mateix moment i respecte a tot allò material. Per si no us ho han dit, estem en una crisi constant que ens brinda l'oportunitat de gastar amb cap, de responsabilitzar-nos del cost de les coses. No val allò de: com que és l'Ajuntament... Si es trenca alguna cosa, totes les persones que en vulguin fer us es queda sense poder-ho fer. I a mi què? Si aquesta és la resposta que t'ha vingut, no cal que vinguis. En serio.

Us mereixeu aquest Espai! Tots i totes! I és un punt de partida perquè passin moltes més coses! T'apuntes? T'hi esperem!

I si ho preferiu, podeu fer-nos arribar la vostra consulta o suggeriment, mitjançant el correu electrònic espaijove@arenysdemar.cat, o trucant-nos al 93 795 77 50. 

Dades de l'àmbit

A l'Espai Jove, hi trobareu: 

• Un espai amb dinamització d'activitats de lleure actiu.

• Un espai lúdic amb: jocs de taula, equips informàtics, ping-pong, futbolí de 6, llibres, jocs diversos, etc.

• Informació que t'afecta com a jove i com a vilatà. 

• Organització de tallers i activitats per a joves.

• Ordinadors portàtils: com a eina del servei de suport educatiu

Destaquem
 
^