Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
RECEPTARIS DE TEMPORADA

La nostra dieta és un element fonamental per gaudir d´una bona salut. Per aquesta raó, des de la Regidoria de Salut Pública i Consum us volem fer arribar una informació elaborada per la Diputació de Barcelona que ens dóna les pautes per menjar bé.

Per això, a l´inici de cada estació us donem a conèixer un receptari de temporada. Presentem ara el tercer de la sèrie: el receptari de primavera.
 
Aquests receptaris classifiquen els àpats per primers plats, segons plats i postres i fomenten una alimentació saludable tot gaudint dels productes de la temporada a què corresponen.

L'esclat de la primavera permet disposar d'una gran varietat d'aliments frescos que ens garanteixen millor preu i millor qualitat. Els aliments de temporada són més ecològics i s'integren amb els aspectes culturals i festius del nostre enton.

Receptes de tardor
Receptes d'hivern
Receptes de primavera
Receptes d'estiu

Destaquem
 
^