Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
RESIDUS

Arenys Aporta!

Amb els residus… “Arenys de Mar A-porta!”

La generaciˇ de residus Ús un dels problemes ambientals mÚs greus del nostre temps, conseqŘŔncia d'un alt consum de bÚns i productes que generalment tenen una curta vida ˙til.

Per palĚliar els efectes negatius del gran volum de residus que es generen Ús important disposar d'un sistema de gestiˇ adient, en quŔ la implicaciˇ tant dels ciutadans, activitats econ˛miques, entitats i administraciˇ Ús de gran importÓncia. ╔s el treball en equip i la corresponsabilitzaciˇ de totes i cadascuna de les persones que vivim a Arenys de Mar, el que ens permetrÓ gaudir d┤una vila mÚs neta, responsable i sostenible.

En primer lloc cal adoptar hÓbits i actituds que ens permetin reduir la generaciˇ de residus, Ús a dir, cal prioritzar la prevenciˇ:  reduint l┤˙s de bosses de plÓstic, evitant el malbaratament alimentari, donant la roba que estÓ en bon estat... Per aix˛, posem en marxa la campanya Restar tambÚ Aporta.

restar aporta

Un cop generats els residus, per˛,  Ús molt important que fem recollida selectiva, separant ja des de casa cada material per convertir els residus en recursos que desprÚs podrem aprofitar.

Per tot aix˛, a Arenys disposem a bona part del nucli antic i altres zones de la vila, la recollida selectiva porta a porta, sistema que facilita la separaciˇ a casa i que aconsegueix alts graus de reciclatge arreu on estÓ implantat. A la resta del municipi es disposa de recollida selectiva amb contenidors per a totes les fraccions.

Fitxer Acrobat-PDF de (5,34MB)

Fitxer: Planol_Sectors_Recollida_Selectiva_febrer_2016.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 1
Mida: 5,34 MB

Consulta el plÓnol per saber quin sistema tens al teu sector.

Els establiments comercials (comerš al detall i a l'engr˛s, hostaleria, bars, mercats, oficines i serveis) i les activitats industrials, segons determina el marc normatiu vigent en matŔria de residus a Catalunya, han de lliurar-los a un gestor autoritzat o han d'acollir-se al sistema de gestiˇ que proposa l'Ajuntament.

Per facilitar la selectiva, tambÚ s┤han engegat diferents accions dins la campanya Suma┤t al moviment Aporta!

aporta

Dades de l'Ómbit

Regidor: Ona Curto
Correu electr˛nic

Ajuntament d'Arenys de Mar. Edifici Consistorial.
Riera del Bisbe Pol, 8 08350 Arenys de Mar
TelŔfon: 93 795 99 00
Fax: 93 795 70 31
correu electr˛nic

Cap de Medi Ambient:
InÚs Malleu

TŔcnic de Medi Ambient: Jordi Simˇ

Contacte per a incidŔncies de la recollida selectiva de residus:
Tel. 93.799.62.80
E-mail: incidencies.arenysdemar@resmar.es

Destaquem
 
^