Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El grup Quatre per Quatre de Granollers guanya el 32è concurs de teatre Vila d'Arenys
El grup Quatre per Quatre de Granollers s'ha endut el primer premi de conjunt del 32è concurs de teatre amateur Vila d'Arenys amb l'obra La bona persona de Sezuan, de Beltrold Brech. Els premis es van lliurar dissabte 17 d'abril, en el decurs d'un sopar al restaurant El Pòsit d'Arenys de Mar. L'organització del concurs és a càrrec del Grup Artístic Carles Xena i de la regidoria de Cultura.


El segon premi de conjunt va ser per al grup Gatu d'Ullastrell amb l'obra Antígona de Jean Anouilh. El tercer premi va anar a parar a l'Elenc Dramàtic de Sant Vicenç dels Horts, que va interpretar l'obra Las Criadas de Jean Genet. El reconeixement a la millor direcció va recaure en Marta Garcia Otín del grup Quatre per Quatre de Granollers per dirigir l'obra La bona persona de Sezuan. La millor actriu principal d'aquest 32è concurs Vila d'Arenys ha estat Mariona Anglada del grup Gatu d'Ullastrell, per Antígona. El millor actor ha estat Joan Galobart, de la mateixa companyia.

Quant la millor actriu de repartiment, el premi ha recaigut en Marian Manau del grup Quatre per Quatre i el millor actor de repartiment ha estat Ivan Garcia de l'associació de teatre Rodamon de Terrassa. Finalment el premi de votació popular Francesc Aymerich ha correspost a El Casal Corpus Grup de teatre de Barcelona amb l'obra Draps Bruts d'Aleix Puiggalí. També es van concedir les següents mencions especials: a Josep Maria Gironès de la sala Cabañes de Mataró, per Independència!...en què quedem; Eric Robles del grup Quatre per Quatre de Granollers, per La bona persona de Sezuan; Andrea Ros de l'associació de teatre Rodamon de Terrassa, per Un...fantasma; i Nieves Sanz, Eva López i Pau Benet del Grup de Teatre Campus Nord de Barcelona. A la foto, de Xavi Salbanyà, Eric Robles recull el primer premi en nom del grup Quatre per Quatre de Granollers de mans de l'alcalde d'Arenys de Mar, Miquel Rubirola.
Publicat el 19 d'abril de 2004
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^