Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys de Mar, de festa, per Nadal
La vila ja té a punt la programació festiva de Nadal, que combina algunes novetats amb les propostes més tradicionals: des del caga Tió al Calisay, aquest cap de setmana; la visita al pessebre municipal, que mostrarà diorames d'artistes locals; fins a la festa de cap d'Any, la cavalcada de Reis i la Nit de Naps i Cols.
Caga tió


Pinta el teu estel


Pessebre municipal


Tallers a la biblioteca


Concerts de Nadal


L'any del Picarol


Reis i Naps


Teatre Principal


Caga tió

Entre les primeres cites del Nadal arenyenc, hi ha la despertada del Tió, aquest dijous. Els més menuts de la vila no faltaran a la cita d'anar a despertar el Tió, donar-li menjar i fer-lo cagar, ja diumenge al matí, al Calisay.

Pinta el teu estel

La Regidoria de Cultura proposa participar en un concurs força simpàtic. Es tracta de pintar l'estel retallable de l'Arenys Activitats d'aquests mesos de desembre de 2005-gener de 2006 i enviar la foto a cultura@arenysdemar.org. Les fotos es penjaran, aquí. Animeu-vos a participar: entre les propostes més originals se sortejaran unes entrades per al Teatre Principal.

Pessebre municipal

El pessebre municipal, que enguany es podrà visitar a la Sala d'Exposicions del Calisay, mostrarà diorames d'artistes locals. És una de les novetats de Nadal, ja que els últims
anys la realització del pessebre havia anat a càrrec de l'associació de veïns Arenys Nou.

Tallers a la biblioteca

A la Biblioteca P. Fidel Fita, hi haurà tallers d'ornamentació de Nadal i de cuina nadalenca. El taller de cuina nadalenca és la primera cita: es farà dimecres 14 de desembre, i l'impartirà Mercè Mora. El d'ornamentació de Nadal anirà a càrrec de Teresa Bisbal el pròxim 21 de desembre.

Concerts de Nadal

El cap de setmana del 17 i 18 de desembre també hi ha dues cites imprescindibles per als amants de la música. Hi ha oferta triple. El Cor l'Aixa, dissabte 17, a les 21:30 hores, interpretaran música clàssica i de Nadal al Convent dels frares caputxins. La Coral l'Esperança oferirà el seu concert dissabte 17 de desembre a 2/4 d´11 de la nit a l´Església de Santa Maria. 

Diumenge, a les 13.00 hores, a l'església parroquial, Concert de Nadal a càrrec del grups de Cant Coral de lEscola de Música i del Cor de Joves. Podrem gaudir d'El Trencanous del compositor Douglas Coombes i de la intervenció del Cor de Joves.

Encara hi ha una tercera oferta: arribarà el dia 24 de desembre, a la tarda, amb el concert del programa de Ràdio Arenys L'hora dels falciots.

L'any del Picarol

Per Cap d'Any, el Calisay tornarà a ser escenari de la festa de comiat del 2005. Aquest any, es donarà la benvinguda a l'Any del Picarol amb música de discoteca i en directe, karaoké i altres propostes. També hi haurà revetlla a l'Ateneu.

Reis i Naps

Tampoc no hi faltarà, és clar, la festa d'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient. Els Reis Mags de l'Orient arribaran el 5 de gener a la nostra vila i ens ofereixen l'oportunitat de portar els regals personalment als nens i nenes. Sols cal omplir un formulari –adreçant-se a la Regidoria de Cultura o clicant aquí-, abonar una col·laboració mínima de 30€ i tenir en compte que el rei escollit passarà per les cases entre les 10 de la nit i la 1 de la matinada.

La mateixa nit tornarà la tradicional cita de la Nit de Naps i Cols, per a la qual el consistori demana respecte a les persones i a les propietats públiques i privades.

Teatre Principal

Completen el programa de festes de Nadal les propostes del Teatre Principal(2): Casa de nines amb Fènix Teatre, Conte de Nadal amb Sim Salabim i Poema de Nadal recitat per Joan Pera).

Informació relacionada
Diumenge, 1 de gener de 2006
Any del Picarol
Dissabte, 31 de desembre de 2005
a càrrec del grup Maracaibo
Dissabte, 24 de desembre de 2005
a càrrec del grup Gran Reserva
Dissabte, 24 de desembre de 2005
L'hora dels falciots
Dimecres, 21 de desembre de 2005
a càrrec de Teresa Bisbal
Dimarts, 20 de desembre de 2005
Poesia nadalenca a càrrec de Jaume Reixach, capellà i escriptor
Diumenge, 18 de desembre de 2005
Nadal 2005
Diumenge, 18 de desembre de 2005
Nadal 2005
Dissabte, 17 de desembre de 2005
Nadal 2005
Dissabte, 17 de desembre de 2005
Nadal 2005
Dijous, 15 de desembre de 2005
Nadal 2005
Dimecres, 14 de desembre de 2005
a càrrec de Mercè Móra
Dimecres, 7 de desembre de 2005
a càrrec de l'actor Quim Lecina
Publicat el 13 de desembre de 2005
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^