Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Aquest cap de setmana, FesTIC al Calisay
Els dies 1 i 2 de juliol, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació t'esperen al Centre Cultural Calisay d'Arenys de Mar
FesTIC: la festa dels arenyautes és una fira al carrer dedicada a Internet i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que es podrà visitar els dies 1 i 2 de juliol al Calisay. És una iniciativa de l'entitat Arenys.Org que amb motiu del seu desè aniversari ha preparat una gran activitat, festiva i al carrer, per acostar Internet i les TIC a tots els arenyencs. Arenys.org compta amb el suport dels Ajuntaments d'Arenys de Mar i d'Arenys de Munt.
Aquesta activitat s'adhereix a la difusió del missatge Internet és fàcil, Internet és útil proposat en el marc de FesInternet 2006, actuació impulsada, aquest passat mes de maig, per la Generalitat de Catalunya. Entre les activitats programades destaca la sessió Infants i Internet, inclosa com a activitat de la Universitat d'Estiu de la Universitat Ramon Llull (URL), que es farà dissabte 1 de juliol, a les 10 del matí. FesTIC també serà un espai per difondre algunes de les darreres novetats com ara la renovació de la xarxa sensefils, que s'ha portat a terme per encàrrec de les Regidories de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

FesTIC vol aconseguir que tothom, des del seu àmbit i amb el seu punt de vista particular, expliqui quin ús fa d'Internet i com la xarxa i les TIC han ajudat a la seva activitat diària o han transformat la seva vida. L'objectiu principal que pretén FesTIC és explicar, de la manera més senzilla i bàsica, les diferents tecnologies i els usos de la Societat de la Informació i el Coneixement (SIC). Hi haurà activitats i xerrades adreçades a botiguers i també a entitats i particulars. A més, hi haurà parades en què es donaran a conèixer les diferents tecnologies més utilitzades actualment: wi-fi, pda, telefonia IP, programari lliure...

A més, els visitants podran gaudir d'una aula informàtica, amb 8 ordinadors funcionant 100% en programari lliure, per presentar l'activitat de formació en TIC que promou Arenys.Org i que durant tot aquest curs també ha promocionat, amb més d'un centenar d'alumnes, la Regidoria de Comunicació de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. D'altra banda, la TAM (Televisió d'Arenys de Munt) tindrà un espai des d'on retransmetrà l'activitat a la Fira i comptarà amb la participació de Pere Flaix, un titella-periodista de la mà de Biel Porcel, de Binixiflat.

Informació relacionada
Diumenge, 2 de juliol de 2006
Les TIC a l'empresa. Perquè? Per qui? Com?
Diumenge, 2 de juliol de 2006
L'impacte de les TIC a les entitats i organitzacions socials (ONGs)
Dissabte, 1 de juliol de 2006
Espai de presentacions, les adreces d'interès
Dissabte, 1 de juliol de 2006
Fira, mercat i parades
Publicat el 28 de juny de 2006
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^