Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Servei d'Informació Juvenil bufa les espelmes del 15è aniversari
La celebració es farà aquest dissabte 28 d'abril a la tarda i hi inclourà concurs de grafits, representació teatral i brindis d'aniversari
El Servei d'Informació Juvenil (SIJ) compleix quinze anys i per celebrar-ho la Regidoria de Joventut convoca tothom a la festa d'aniversari d'aquest dissabte 28 d'abril. La celebració començarà a les 4 de la tarda amb concurs de grafits i també proposa una representació teatral. L'acte central es farà a les 8 del vespre: un brindis d'aniversari en què hi han estat convidats especialment els regidors de Joventut dels últims quinze anys.
Per tal d'explicar i fer difusió de què és el SIJ i quins serveis ofereix, les Regidories de Joventut i de Comunicació han editat un tríptic informatiu, encapçalat pel logotip identificatiu d'aquest 15è aniversari. Durant l'acte, el tríptic es repartirà entre els assistents, que també rebran un obsequi d'aniversari: un iman de nevera amb telèfons d'interès, de serveis municipals i d'urgències.

La tarda començarà amb el concurs de grafits, que hauran de tenir com a objecte l'aniversari del SIJ. Aquí podeu trobar les bases. Els assistents podran gaudir també de teatre a càrrec dels alumnes de l'aula teatre que fa servir l'Espai Jove per assajar. A les 8 del vespre, es brindarà per l'aniversari i també es podrà veure com ha quedat la nova sala multimèdia de l'Espai Jove.

Informació relacionada
Dissabte, 28 d'abril de 2007
15 anys de Servei d'Informació Juvenil
Dissabte, 28 d'abril de 2007
L'enderroc
Dissabte, 28 d'abril de 2007
Publicat el 25 d'abril de 2007
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^