Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Escudella i sardinada, per tancar el Carnaval

festa infantilCentenars de persones van participar durant tot el cap de setmana en els diferents actes programats per Carnaval a Arenys de Mar. Divendres, la Sala Polivalent del C.C. Calisay va ser l'escenari de l'arribada d'en Carnestoltes, a qui es va donar la benvinguda amb la tradicional botifarrada al pati del mateix Calisay. Dissabte a la tarda va ser torn dels més petits, que es van disfressar i ballar amb Amadeu i Cia. El tradicional ball del pavelló, dissabte a la nit, va aplegar prop d'un miler de persones.

Avui dimarts és el torn de l'Escudella de Recapte. L'Agrupament Escolta Flos i Calcat està preparant els ingredients i el foc des de primera hora del matí, com sempre al davant de la plaça de l'Església. Aquest vespre, a partir de les 8, tothom podrà tastar aquesta escudella. Recordeu que durant tot el dia podeu aportar-hi ingredients i que cal que porteu plat i cullera per menjar l'escudella.

Demà, Dimecres de Cendra, Arenys de Mar donarà comiat a en Carnestoltes a partir de les 8 del vespre al pati del C.C. Calisay, on podrem sentir el testament que el rei dels poca-soltes ha deixat a Arenys de Mar. Tot seguit, sardinada popular.

Informació relacionada
Dimecres, 6 de febrer de 2008
Dimecres, 6 de febrer de 2008
Dimarts, 5 de febrer de 2008
Dissabte, 2 de febrer de 2008
amb l'Orquestra Kramer i seguidament Discjockey
Dissabte, 2 de febrer de 2008
amb l'Amadeu i Cia
Divendres, 1 de febrer de 2008
Divendres, 1 de febrer de 2008
Dijous, 31 de gener de 2008
amb el grup Xip Xap
Publicat el 4 de febrer de 2008
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^