Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Ja es poden proposar les obres del Procés Participatiu 2010
Del 8 de maig al 30 de juny s´obre una campanya de recollida de propostes a tot Arenys de Mar, que posteriorment desembocarà en una votació popular per tal d´escollir quines obres finalment es portaran a terme. Paral·lelament, del 19 al 21 de maig es podrà visitar una exposició informativa al Calisay dels diferents Processos Participatius que s´han portat a terme a la nostra vila.

2010Com participar-hi?
Només cal omplir la butlleta que podeu trobar al butlletí municipal A Tocar Ratlla i a diferents equipaments municipals, i dipositar-la a les bústies instal·lades per aquesta finalitat. També teniu l´opció telemàtica d´omplir i enviar la butlleta a través d'aquest formulari. O bé enviant un correu electrònic a l´adreça de la regidoria de Participació Ciutadana.
 
Es donarà resposta a totes les propostes, una vegada finalitzat el període de la seva validació. Per això, és molt important que indiqueu bé les dades de contacte. Aquestes propostes seran recollides en una memòria que es farà arribar als responsables municipals i que tothom podrà consultar a través del web de l´Ajuntament d´Arenys de Mar.

Què puc proposar?
El que tu creguis que trobes a faltar i/o allò que creus que cal millorar de l´espai públic d´Arenys. Però no totes les propostes es podran concretar en el pressupost, ja sigui perquè no són de competència municipal, perquè hi ha dificultats tècniques per fer-ho possible, perquè el cost supera els 200.000€, o bé perquè ja estiguin previstes d´executar. En tot cas, el més important és conèixer que és el què creus que cal fer a Arenys de Mar en matèria d´espai públic, perquè sigui conegut per tothom, en especial pels responsables polítics que dirigeixen l´Ajuntament.

Tota la informació sobre el Procés Participatiu 2010 la trobareu en aquest enllaç.

Informació relacionada
Publicat el 8 de maig de 2009
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^