Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
A partir del 22 de març la recollida de la brossa a la banda de llevant de la riera del Bisbe Pol es farà només als llocs habilitats amb aquesta finalitat

Amb motiu de les obres de la Riera, un dels canvis que l'Ajuntament ha hagut de fer és referent a la recollida de la brossa. A partir del mateix dilluns 22 de març, els veïns i veïnes del tram afectat per l'obra (sector de llevant de la Riera del Bisbe Pol, des de l'Ajuntament i fins al carrer de l'Olivar) hauran de deixar les escombraries als següents punts habilitats per facilitar-ne la recollida:

• Cantonada de la riera del Bisbe Pol amb el carrer Bisbe Català (carrer de la Parera)
• Cantonada de la riera del Bisbe Pol amb el carrer de les Margarides
• A la mateixa riera del Bisbe Pol, aproximadament l´altura del núm. 82, prop del pas de vianants que s´habilitarà mentre durin les obres.

L'Ajuntament és conscient que això suposarà un canvi d'hàbits i per aquesta raó demanem disculpes per avançat pels problemes que això pugui comportar, però es tracta d'una mesura que s'ha hagut de prendre davant la impossibilitat de deixar la brossa just al davant de casa.

Agraïm la vostra col•laboració i aprofitem l´avinentesa per recordar-vos que les escombraries no es poden treure abans de les 8 del vespre.

Publicat el 19 de març de 2010
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^