Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Riera serà de baixada a partir del dilluns dia 31 de maig

El tram d'obres de la Riera d'Arenys, entre el carrer de l'Olivar i Anselm Clavé, serà només de sentit baixada a partir de dilluns dia 31 de maig de 2010, coincidint amb l'inici de la temporada de platges (es facilitarà l'accés a les platges i el Port tenint en compte que també s'hi podrà accedir des de l'NII), la col·locació de les terrasses a la Riera i les obres a cinc carrers del nucli antic d'Arenys de Mar. Aquest canvi de circulació permetrà, a més, descongestionar els carrers que fins ara han patit l'augment del trànsit per la prohibició de circular sentit mar per la Riera amb motiu de les obres.

Circulació Riera

.

Fitxer: circulacio_riera.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 198.4 kB

Quant a l'estat de les obres, aquesta setmana han entrat en una segona fase. Ja col•locats i en funcionament els nous serveis d´aigua i clavegueram –a tocar de les façanes-, s´ha procedit a l´asfaltatge de la zona i han començat els treballs a l´altra meitat de la vorera, zona fins ara reservada als vianants.
 
D´aquesta primera fase, la connexió de l´aigua corrent i del clavegueram ha estat la més complicada, ja que el tub d´aigua que passa per aquesta zona és l´artèria principal d´abastament en aquesta part de la vila. Els treballs que es fan en la fase actual quant a serveis són els de la xarxa de pluvials (a banda de les connexions amb els habitatges, la Riera tindrà reixes per engolir l´aigua de la pluja que cau sobre el paviment) i el tub de telecomunicacions.

Publicat el 25 de maig de 2010
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^