Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Flors>Les flors tornen a Arenys, el 4 i 5 de juny, plenes d´onades
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Les flors tornen a Arenys, el 4 i 5 de juny, plenes d´onades
Flors i Onades
Banner llarg amb lletres

Amb un petit espectacle teatral, dissabte a les 11 del matí a les escales reials del port, interpretat per l´Elenc Teatral del Centre Moral de Sant Pol de Mar, dirigit per Pep Mestres, es donarà per inaugurada la 5a edició dels Espais Florits d´Arenys de Mar dedicats enguany a la mar: Flors i Onades. Durant aquest primer acte es podrà escoltar la cançó escrita especialment per aquesta ocasió Jo canto entre onades i flors, de Neus Borrell.

Un cop inaugurat el certamen convidem a tothom a resseguir el recorregut del espais florits oberts a l´aire lliure, així com l´exposició d´orquídies situada a la sala polivalent del C.C.Calisay. A les 4 de la tarda, serà el torn dels espais tancats del Convent del Pares Caputxins i de l´ermita del Calvari, on a les 7 de la tarda podrem gaudir del recital poètic Poesies del Mar amb Mercè Sabat, Miquel Vila i Joan Pera.

Podeu consultar tota la informació al programa de mà que trobareu a les botigues i comerços locals, al C.C.Calisay i al web del Flors i Onades(2)

Informació relacionada
Diumenge, 5 de juny de 2011
Fes una passejada per Arenys tot veient espais florits
Dissabte, 4 de juny de 2011
Fes una passejada per Arenys tot veient espais florits(2)
Publicat el 30 de maig de 2011
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^