Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Més de 3.000 puntaires es donaran cita a Arenys de Mar el proper mes d'abril
Els dies 27, 28 i 29 d´abril de 2012, Arenys de Mar acollirà la 25a Diada de la Puntaire, la trobada anual més important d'aquest sector, que comptarà amb activitats destacades com una desfilada de moda a partir de puntes de coixí.

cartell puntairesEls dies 27, 28 i 29 d’abril de 2012, Arenys de Mar viurà la gran festa del món puntaire. Més de 3.000 puntaires es reuniran a la Riera d’Arenys de Mar per mostrar un treball artesà amb una tradició de més de 400 anys a les nostres terres.

A més d’aquesta trobada, durant aquells dies podreu gaudir de diverses activitats: una desfilada de moda que ja s'ha començat a preparar amb dissenyadors locals, una fira internacional de puntes, jornades de treball, l'exposició de les puntes de la capella de Sant Jordi del Palau de la Generalitat elaborades a Arenys entre el 1927-1929, parades d’artesania i visites guiades.

Arenys de Mar, zona d’interès artesanal en l’art de la punta, celebra amb il·lusió aquesta 25a Diada, recordant aquella Primera Diada celebrada també a la nostra ciutat l’any 1988, però disposada a fer un pas endavant mantenint la nostra identitat cultural i el compromís amb una artesania que creiem que pot ser una eina de futur i cohesió.

Aquest gran esdeveniment, que s’allargarà durant tres dies amb activitats relacionades amb les puntes, vol descobrir-vos també una ciutat hospitalària, acollidora, que gaudeix d’un important patrimoni històric i cultural en un ambient lúdic i festiu.

Per donar a conèixer totes les activitats que formaran part de la 25a Diada de la Puntaire, des de l'organització s'ha creat una pàgina web que s'anirà actualitzant periòdicament i que podeu visitar a l'adreça www.diadapuntaire.com

Informació relacionada
Publicat el 30 de gener de 2012
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^