Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
CULTURA
Normes per les festes de carrer 2016

1.  Poden sol·licitar la realització de festes de carrer o d'enramades els veïns que s'agrupin amb aquesta finalitat.

2. Els peticionaris poden presentar la seva sol·licitud omplint i enviant aquest formulari.

La petició cal fer-la abans del dia 29 d’abril de 2016. Si aquesta documentació no es lliura dins el termini establert en aquest punt, no es tindrà en compte la petició.

3. Un cop analitzades les sol·licituds formulades, l'Ajuntament donarà resposta del calendari final de les Festes de Carrer 2016.


4. La festa mai no podrà acabar més tard de les dues de la matinada, s'hauran d'evitar sempre els sorolls per tal de no molestar els veïns i els equips sonors no podran superar els 80 db.


5. Qualsevol instal·lació elèctrica i/o d’aparells electrònics hauran d’estar supervisats per un lampista autoritzat que haurà de complir la normativa vigent i aportar, a la regidoria de Cultura, els certificats pertinents.


6. El responsable de la festa està obligat a assistir a qualsevol reunió de coordinació que se’l convoqui. En cas de no assistència el permís de celebració de la festa quedarà automàticament anul·lat.


7. Quaranta vuit hores abans de la celebració de la festa, l’Ajuntament d’Arenys de Mar col•locarà en llocs visibles del carrer, els cartells d’afectació viària.


8. Serà imprescindible que es faci publicitat de la festa o enramada mitjançant cartells, així com que es comuniqui a Ràdio Arenys la celebració de la festa. Caldrà portar-ne dos a l’Àrea de Cultura, a la Biblioteca i a l'Arxiu Municipal. En aquests cartells hi constarà necessàriament :

Amb el suport de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
   

9. Les dates del calendari oficial només es podran modificar si els carrers afectats en el canvi hi estan d’acord. En cas que no hi hagi acord, es podran celebrar més d’una festa el mateix cap de setmana però l’Ajuntament cedirà el material al carrer que consti com a realitzador de la festa en el calendari oficial.


10. La Regidoria de Cultura podrà dur a terme, si ho creu convenient, un acte que coincideixi amb els actes d'una festa de carrer.


11. La festa de carrer ha de comptar, com a mínim, amb un acte obert a tot el poble.


12. La pèrdua o desperfecte, del material cedit per l'Ajuntament s'avaluarà econòmicament i es presentarà factura als organitzadors.

13. Si es vol utilitzar pirotècnia caldrà adjuntar a la petició una declaració de responsabilitat.


14. Els peticionaris no podran demanar cap subvenció, per a la realització d’aquesta activitat, a cap departament de l’Ajuntament d’Arenys de Mar.

Arenys de Mar, 25 de gener de 2016

Informació relacionada
Divendres, 23 de setembre de 2016
Dissabte, 17 de setembre de 2016
Divendres, 16 de setembre de 2016
Divendres, 2 de setembre de 2016
Dissabte, 27 d'agost de 2016
Divendres, 26 d'agost de 2016
Dissabte, 20 d'agost de 2016
Divendres, 5 d'agost de 2016
Dissabte, 30 de juliol de 2016
Divendres, 29 de juliol de 2016
Divendres, 22 de juliol de 2016
Dissabte, 2 de juliol de 2016
Divendres, 24 de juny de 2016
Dissabte, 18 de juny de 2016
Divendres, 3 de juny de 2016
 
Imprimir
^