Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTíCIES
Tornen les Calitardes, del 30 de gener al 20 de març

Els més menuts tornaran a gaudir del 30 de gener al 20 de març de 2005 de les Calitardes. Es tracta d'una proposta que vol fer passar una tarda de diumenge divertida al Calisay. Jocs, tallers, activitats dirigides i espectacles. L'organització és a càrrec de l'Agrupament Escolta Flos i Calcat i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, amb el suport de la Diputació. La festa comença a 2/4 de 6 de la tarda amb un espectacle infantil i, tot seguit, a 2/4 de 7, continua amb jocs infantils. Com ja és tradició, a més, es munta una granja on poder berenar. El preu de l'entrada és de 2 euros per persona, per als dos espectacles de música i màgia programats al Calisay, i de 2 euros per nen/a, per assistir al taller de joguines amb material reciclat.


Aquestes són les propostes:

30 de gener, auditori Josep M. Arnau

PEP LÓPEZ i SOPARS DE DURO
Amb l'espectacle Llençol d'Estels

Les imatges, lluminoses, coloristes i dinàmiques dels personatges de ficció i del seu univers tenen una gran força i màgia, que radica en el traç que permet distorsionar la realitat. És per això que en aquest espectacle, es fusionen música i imatges (dibuixos animats).


27 de febrer de 2005, sala Polivalent del Calisay

Taller de material reciclat amb ECOIMAGINA

Els objectius d'aquesta activitat són potenciar la imaginació, la creativitat i augmentar la tècnica i l'habilitat manual, donar a conèixer la recollida selectiva i aprendre a transformar els materials, reciclar i reutilitzar.


20 de març de 2005, auditori Josep M. Arnau

Màgia amb SERGI BUKA
Amb l'espectacle Magikíssim

Espectacle escènic que s'emmarca dins un clima màgic tot creant una atmosfera misteriosa per al públic. El mag entra en escena realitzant la aparició d'una sèrie de coloms. Posteriorment, i després d'aquest incident màgic, cartes, papers i cordes seran els protagonistes per endinsar als infants al món de la màgia. Gràcies a les varetes del mag Xino-Xano, l'espectacle fa un gir cap l'Orient, finalitzant aquest amb un gran efecte final. Els nens participen en tot moment de les diferents sorpreses que l'espectacle els depara.

Informació relacionada
Diumenge, 20 de març de 2005
Calitardes 2005
Diumenge, 27 de febrer de 2005
Calitardes 2005
Diumenge, 30 de gener de 2005
Calitardes 2005
Publicat el 25 de gener de 2005
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^