Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Dies de carnaval!
La rua infantil obre dijous 3 de febrer la celebració del carnestoltes, que es tancarà amb la sardinada popular del 9 de febrer


Són dies de Carnaval i Arenys de Mar tornarà a viure del 3 al 9 de febrer de 2005 els actes més tradicionals d'aquesta celebració. El Carnaval 2005 es posarà en marxa dijous 3 de febrer amb la rua de les escoles bressol fins al Calisay, on hi haurà ball infantil amb Àngel Daban. No hi faltaran ni el ball de carnaval ni l'escudella de recapte i per tancar la celebració, dimecres 9 de febrer, hi haurà sardinada popular.
La botifarrada popular de divendres 4 de febrer estarà amenitzada per la música del grup de folk Botifarra Catalana. L'àpat, organitzat per l'Agrupament Escolta Flos i Calcat, començarà a les 8 del vespre a la plaça de l'Església.

El dia central del carnaval arenyenc es viurà dissabte 5 de febrer amb el ball infantil al Calisay a càrrec del grup Rah-mon Roma i Sopetes i, a la nit, al pavelló municipal, amb el ball de Carnaval, que organitza l'Arenys Bàsquet. Ja són a la venda les entrades per 8 euros al Calisay. A la taquilla, el mateix dia del ball, el preu serà de 10 euros per als adults i de 5 euros per a la canalla. El ball estarà amenitzat per l'Orquestra Grup Natural i per una disco mòbil.

Dos àpats populars: l'escudella de recapta de dimarts 8, que l'Agrupament Escolta Flos i Calcat cuina durant tot el dia gràcies a les donacions de veïns i comerciants a la plaça de l'Església i que se serveix al vespre, i la sardinada popular de dimecres 9, a càrrec de la Branca de Dones Anna Saez i amb la música en directe de The Makensy's Clan Band, tancaran les festes de carnaval a la nostra vila.

En cas de pluja, els tres àpats populars es duran a terme a la sala polivalent del Calisay.

Informació relacionada
Dissabte, 12 de febrer de 2005
Carnaval 2005
Dissabte, 5 de febrer de 2005
Carnaval 2005
Dissabte, 5 de febrer de 2005
Carnaval 2005
Dijous, 3 de febrer de 2005
Carnaval 2005
Dijous, 3 de febrer de 2005
Carnaval 2005
Publicat el 31 de gener de 2005
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^