Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
COMPETICIONS LOCALS
Edat Escolar (lectiu i lleure)

Programa de Vela Escolar


La Regidoria d´Esports d´Arenys de Mar organitza de manera gratuïta el programa d'iniciació de Vela Escolar, el qual està adreçat als alumnes de 6è curs de primària de totes les escoles de la Vila.

Aquest curs ve donat per la necessitat de possibilitar als alumnes de conèixer l´esport de les arrels de la Vila, trencant l'opinió generalitzada que és un esport estilista i car.

El curs consisteix en un programa de 20 hores pels grups de 6è de primària, el qual es realitza durant els mesos de gener a juny, en horari extraescolar, al marge de les classes d´educació física i com a complement d´aquestes, sota la supervisió de l´Escola de Vela del Club Nàutic d´Arenys de Mar, i coordinat directament amb el centre docent corresponent mitjançant l´estreta col•laboració del director i del mestre d´educació física.

Totes les depeses d´aquest programa són a càrrec de la Regidoria d´Esports, el qual reb subvencions de l´Àrea d´Esports de la Diputació de Barcelona i del Consell Català de l´Esport.

Cada any realitzen aquesta activitat uns 240 alumnes de 6è de primària, sent per a molts nens el seu primer contacte amb la vela i el mar, principal motiu d´existència de la Vila d´Arenys de Mar.


Activitats d'Estiu
Any rere any, les Activitats Esportives d´Estiu d´Arenys de Mar dóna un servei per als nens entre 4 i 16 anys durant el mes de juliol i agost, amb l´objectiu principal de la formació i educació de l´esport amb una forta càrrega lúdica i relacional necessària per fer gaudir als nens de les seves vacances.

Aquestes activitats estan organitzades per la Regidoria d'Esports i dirigides per les entitats i clubs esportius de la Vila.

Us podeu descarregar el llibret d'activitats i el full d'inscripció.

Publicat el 8 de setembre de 2005
Imprimir
^