Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Busquem nom per al nou drac d'Arenys de Mar
Es va estrenar en la cercavila nocturna de les festes de Sant Roc
La regidoria de Cultura, amb l´ajut de Ràdio Arenys, ha començat a buscar nom per al nou drac d´Arenys de Mar. Com ja sabeu el passat 14 d´agost a la nit, en el darrer tram de la Cercavila nocturna de la festa major de Sant Roc, els arenyencs van poder veure per primer cop el nou drac de la vila. La bestiola va sortir de l´antic edifici de Can Regàs enmig de diables i fum de colors, després d´hores de rugir dins el seu cau. Es tracta d'un regal que la família Regàs i Pons ha volgut fer a la vila d'Arenys de Mar com a recordatori de la botiga de joguines que fins fa poc hi havia a la Riera del Bisbe Pol.
El drac és obra de l'artista arenyenc Mario Fernández i de la seva empresa Tematic World, ubicada a Arenys de Munt. Es dóna el cas que, de jovenet, l'artista havia treballat darrere del taulell de Can Regàs i, expert com és, ha estat l'escollit per crear aquest nou membre de la família gegantera de la vila. És el mateix artista que, el Nadal de 1988, va crear el Tió d'Arenys de Mar. El drac fa cinc metres d'amplada i tres d'alçada, i porta una microcàmera incorporada per permetre'n la seva conducció. Fet de porexpan i recobert de pasta de paper, és lleuger i molt estable.

El drac haurà de sortir com a mínim per les festes locals de Sant Zenon i Sant Roc, i fer acte de presència en els actes organitzats el dia de Sant Jordi. Cal doncs, que quan surti el puguem cridar-lo pel seu nom. Ens ajudes? Quin nom li posaries tu? Per cert, qui encara no hagi tingut ocasió de veure de prop del drac, es pot acostar a la sala de les Bótes del Centre Cultural Calisay, per fer-li una visita.
 
Si voleu fer-nos arribar la vostra proposta teniu temps fins el dia 30 de setembre. Només cal que truqueu al telèfon 93 792 40 01, a partir de dijous 24 d'agost, o ompliu aquest formulari.

Informació relacionada
Amb 97 vots, ha estat la proposta que més suport ha obtingut en les votacions per triar-li un nom
Ara cal triar un nom d'entre els quinze noms més votats en la primera volta de les votacions
Marca un nom d'aquestes 15 propostes que et presentem
Hi ha un total de 367 propostes de noms
La família Regàs fa donació d´un drac a la població d´Arenys de Mar
Dilluns, 14 d'agost de 2006
Publicat el 23 d'agost de 2006
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^