Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Un carrilet per anar a veure Lluís Llach a Can Jalpí
Amb motiu del concert de Lluís Llach, aquest diumenge 3 de setembre (21.00 h), a Can Jalpí d'Arenys de Munt, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Arenys de Mar posarà a l'abast dels espectadors un carrilet perquè pugin fins al castell. El servei començarà a 2/4 de 7 de la tarda des de l'Ajuntament i serà gratuït per a aquells que tinguin entrada per al concert. L'últim trajecte, per tornar cap a la vila, sortirà del castell de Can Jalpí a la una de la matinada i el servei estarà aturat durant el concert.
La Regidoria de Cultura recomana als espectadors que vulguin agafar el carrilet que surtin amb temps perquè el trajecte durarà uns 30 minuts i a les 9 en punt del vespre es tancaran les portes d'accés al recinte. Cal dir que al carrilet podran pujar també les persones que no vagin a veure el concert,  tot i que hauran de pagar 1 euro.
 
Les parades de pujada seran a l'Ajuntament, a la plaça del mercat, vivendes Santa Maria, Apartaments Catalunya i Castell Jalpí. En alguns dels casos, les parades aprofitaran els punts d'aturada de l'autobus.

Les parades de baixada seran la plaça de Mare Paula, el carrer Arxiprest Rigau, Calisay, la rotonda de l'Olivar i l'Ajuntament.

Lluís Llach, en concert

i. és el títol del nou espectacle amb què Lluís Llach vol cloure la seva carrera professional de grans concerts, gires i gravacions de discos amb el seu grup. Una proposta que combina perfectament un recull càlid d´antigues cançons, fugint de les grans referències, amb d´altres d´inèdites.

Entre els clàssics, Llach rescata temes amb els que se sent  especialment compromès com ara “Geografia”, “Un núvol blanc”, “Tinc un clavell per tu”, “Maremar” o “Tendresa”, però vestits amb uns arranjaments actualitzats i més acústics.

Pel que fa a les novetats, trobem des d´antigues troballes i versions fins a dedicatòries molt sentides o cançons  amb un clar missatge ideològic, carregades d´intensitat.

Lluís Llach: veu i piano.
Laura Almerich: guitarra clàssica, marimba, acordió i veus.
Jorge Cuscueta: saxos i clarinet.
Dani Forcada: bateria i percussions.
Marc Prat: baix elèctric i contrabaix.
Laly Rodríguez: guitarres acústiques i elèctriques.
Anna Comellas: violoncel.

Informació relacionada
Diumenge, 3 de setembre de 2006
i. a càrrec de Lluís Llach
Diumenge, 27 d'agost de 2006
Remor de Mar
Els dos arenys han venut 950 entrades en 18 dies
El Castell Jalpí rep enguany el grup Remor de Mar i al cantautor Lluís Llach
Publicat el 29 d'agost de 2006
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^