Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Ajuntament i Frares Caputxins signen els acords per a la cessió dels pisos dels mestres i del Pla dels Frares
L'alcalde d'Arenys de Mar, Miquel Rubirola, i Fra Cinto Duran, en representació de la Comunitat Caputxina d'Arenys de Mar, han signat avui 18 d'octubre de 2006 el conveni que regula la cessió de quatre habitatges socials del Pla dels Frares a la comunitat i també la modificació de l'acord de cessió de dos pisos de les anomenades cases dels mestres, al rial de Sa Clavella, s/n. Els dos convenis van rebre el vistiplau del ple municipal del mes de setembre.
La novetat del nou conveni relatiu a la cessió de dos pisos a l'edifici de les antigues cases dels mestres és que a partir d'ara el consistori es fa càrrec de les despeses de serveis i subministraments bàsics. Aquests pisos, com fins ara, s'han de destinar al servei d'acollida de persones amb problemàtica social i econòmica. En el conveni també es concreta que el nombre màxim de  persones acollides en cada departament serà de sis.

També s'ha rubricat l'acord que regula la cessió de quatre pisos en l'edifici social del Pla dels Frares. Són quatre dels set pisos de què disposa l'Ajuntament d'Arenys de Mar en aquest bloc i que, segons el conveni signat amb Adigsa, s'han de destinar a serveis de caràcter social. Aquests pisos es van construir, per part de la Generalitat de Catalunya, en terrenys cedits gratuïtament per la Comunitat Caputxina.  Aquests pisos que cedeix l'Ajuntament s'han de destinar a la tasca d'acollida de persones desvalgudes que porta a terme la comunitat religiosa arenyenca a la nostra vila. La Comunitat Caputxina haurà de notificar a l'Ajuntament els noms de les persones que ocuparan temporalment aquests pisos. Se signarà un contracte d'ús temporal i s'haurà d'abonar una quota que resultarà de la suma de les despeses comunitàries i els consums que es derivin de l'ús de cadascun dels habitatges.

Publicat el 18 d'octubre de 2006
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^