Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTíCIES
Arenys de Mar obre un procés participatiu per informar del pla d'Urbanisme i del Pla Especial del Port
L'Ajuntament d'Arenys de Mar va aprovar inicialment el 27 de desembre de 2006 dues eines de planejament urbanístic que marcaran el futur de la nostra vila: el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) i el Pla Especial del Port. Per tal de fer difusió d'aquestes dues propostes urbanístiques, l'Ajuntament convoca els vilatans a un procés de participació ciutadana per conèixer els dos plans. Del 16 al 28 de gener es podrà visitar una exposició al Calisay amb plafons informatius i els dies 23 i 25 de gener, a les 20 hores, es convoquen dues sessions informatives.
El nou Pla d´Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és fruït d´un important consens entre la majoria de les forces polítiques amb representació municipal. Hi van votar a favor els grups municipals de CiU, PSC, ERC i PPC, i ICV es va abstenir. Es tracta d´un pla que determina el creixement d´Arenys de Mar per als propers vint anys i que fixa les noves zones residencials, d'equipaments i també les àrees d'ús terciari, industrial i agrícola, així com les zones no urbanitzables.

El Pla Especial del Port es va aprovar per unanimitat de tots els grups municipals. Cal destacar que aquest pla ha estat possible gràcies a un conveni signat entre l'Ajuntament d´Arenys de Mar i l'empresa pública Ports de la Generalitat. El Pla Especial del Port determina la modernització del port d´Arenys, perquè a més d'un important port pesquer, industrial i nàutic, sigui també un port de referència en quant a l'oferta de lleure i de restauració, així com un espai integrat a la vila i atractiu per als visitants.

Tots dos plans estan en aquests moments a exposició pública i el consistori vol donar-los a conèixer entre tots els vilatans perquè tinguin elements per valorar les dues propostes i perquè es puguin manifestar al respecte.

Per tal de fer difusió dels continguts del Pla d´Ordenació Urbanística Municipal (POUM) i el Pla Especial del Port, les Regidories d'Urbanisme i Participació Ciutadana han organitzat una exposició pública, que es podrà visitar a la sala d'exposicions del Calisay del 16 al 28 de gener i dues xerrades informatives, els dies 23 i 25 de gener.

Les propostes

EXPOSICIÓ PÚBLICA

Del 16 al 28 de gener de 2007
A la sala d´exposicions del Calisay
(accés per la sala de les Bótes)
Inauguració: Dimarts, 16 a les 20.00 hores

Horaris de visita:
Dilluns a divendres, de 8 a 22.00 h
Dissabtes, de 9.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 21.00 h
Diumenges, de 9.00 a 14.00 hores

XERRADES INFORMATIVES

 • Dimarts, 23 de gener
  A les 20.00 h
  A la Sala Noble del Calisay
  Pla d´Ordenació Urbanística Municipal (POUM)
 • Dijous, 25 de gener
  A les 20.00 h
  A la Sala Noble del Calisay
  Pla Especial del Port
Informació relacionada
La sala Josep M. Arnau del Calisay es va omplir ahir en la sessió informativa per explicar el nou pla urbanístic
CiU, PSC, ERC i PP consensuen i aproven el nou pla d'ordenació urbanístic de la vila, que rep l'abstenció d'ICV
Publicat el 12 de gener de 2007
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^