Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Bandera groga a les platges d'Arenys
Es detecten petites taques de fuel que no són perilloses per a la salut


Creu Roja ha penjat la bandera groga a les platges d'Arenys, que demana precaució als banyistes, després que aquest migdia s'han detectat petites taques de fuel al trencant d'ona de la platja de la Picòrdia i Musclera d'Arenys de Mar.

En principi sembla que no hi ha més fuel al mar, però si al llarg de la tarda n'arribés més a la costa es procediria a la neteja immediata de la sorra. Entretant, el pelicà que hi ha a les aigües arenyenques passa per la zona afectada per tal d'enretirar les taques que pugui trobar surant a l'aigua.

Està previst que aquest migdia l'helicòpter del CECAT i el de Salvament Marítim surtin a fer una inspecció per descartar que aquestes restes provinguin d'algun vessament de fuel a alta mar.

Altres poblacions del Maresme també han informat sobre l'aparició d'aquestes taques a les platges del seu terme municipal.

Bandera vermella fins que s'ha descartat el perill

Entre 2/4 de 2 i 3/4 de 3 del migdia, la bandera vermella (que prohibeix el bany) ha onejat a les platges d'Arenys a l'espera que responsables de l'Agència Catalana de l'Aigua dictaminessin el perill que podria suposar el fuel per a les persones. Finalment, s'ha desplaçat fins a Arenys la inspectora que diàriament fa el control de l'aigua a la nostra costa i ha descartat que suposi cap perill per a la salut de les persones.

Informació relacionada
Això es desprèn dels informes que emeten els organismes competents i que a partir d'avui us oferim al web
Cal firmar un conveni entre l'Ajuntament, la Generalitat i l'Estat per a la construcció d'un pas subterrani
Hi van participar una trentena de persones, entre els quals hi havia veïns d'Arenys de Mar i de Caldes d'Estrac
Publicat el 18 de juliol de 2007
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^