Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
TAULER D'ANUNCIS 2000 - 2008
Salut Pública engega una campanya de sensibilització per a una tinença responsable d'animals de companyia

La Regidoria de Salut Pública i Consum ha iniciat una campanya de sensibilització als ciutadans i ciutadanes per tal que tinguin especial cura amb els animals de companyia. Els consells que ens fan arribar des de la regidoria estan dirigits, especialment, als propietaris de gossos i gats domèstics. Les normes bàsiques que cal tenir en compte, vigents des de l'aprovació de la normativa actual (Llei 22/2003), són les següents:

  • Identifiqueu el vostre animal de companyia  amb el microxip i la placa identificativa.
  • Censeu-lo al vostre municipi, en el cas d'Arenys de Mar a la Regidoria de Salut Pública i Consum, als mòduls de Can Nadal.
  • Per evitar la cria indiscriminada, les patologies més freqüents entre els animals de companyia i altres molèsties és recomanable l'esterilització. Cal que consulteu el vostre veterinari abans de fer qualsevol actuació. Aquí, clicant a Animals/veterinaris, podeu accedir als telèfons i adreces dels veterinaris d'Arenys de Mar.
  • Una bona educació és molt important, tant del gos adult com del cadell, per evitar en el futur problemes derivats del seu comportament. Assessoreu-vos amb el vostre especialista.
  • Els propietaris cal que siguin cívics, recolliu els excrements, porteu el gos lligat, utilitzeu el morrió en cas de races potencialment perilloses. Des d'aquí podeu consultar l'Ordenança Municipal de Tinença d'Animals vigent a Arenys de Mar des de l'any 2003, i aquest annex de la Policia Local

Per a qualsevol dubte o informació sobre els microxips i el cens d'animals domèstics i potencialment perillosos, poseu-vos en contacte amb la Regidoria de Salut Pública i Consum de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. Al web de la Diputació de Barcelona

Publicat el 22 d'agost de 2007
Imprimir
^