Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Propostes d´Arenys al Fons Estatal d´Inversió Local
fons estatal

L´Ajuntament d´Arenys s´ha acollit als ajuts del Fons Estatal d´Inversió Local que poden suposar una injecció aproximada de 2 milions i mig d´euros per a realitzar inversions a la vila que no hagin estat pressupostades en l´exercici del 2009 i que tampoc comptin amb cap altra font de finançament. La iniciativa també donarà ocupació a treballadors en situació d'atur.

S´han presentat tres projectes. El primer és la reforma dels vestidors, així com dels magatzems i despatxos, del pavelló municipal i està pressupostada amb 1.400.000 euros. La segona proposta és la urbanització del carrer Església, amb la renovació del clavegueram, una nova recollida de les aigües pluvials i l´anivellament de les voreres amb el paviment. El cost d´aquesta actuació és d´uns 340.000 euros. Per últim, també es proposa l´execució de la segona fase d´urbanització de la zona Platja Cassà, que comprèn del carrer Riera a la plaça Molí de Mar. Una actuació que es realitzarà en sintonia amb l´execució de la primera fase i que està pressupostada amb 800.000 euros.

La condició per rebre aquests ajuts és que les obres es realitzin durant el 2009. A més, les empreses adjudicatàries dels contractes d´obra pública en el marc del Fons Estatal per a Inversions Locals es comprometen a incorporar persones en situació d´atur. És per això que des del servei d´intermediació laboral de l´Ajuntament d´Arenys de Mar s'aconsella a totes aquelles persones que es trobin a l´atur i tinguin experiència en l´àmbit de la construcció, que s´inscriguin formalment a les llistes del Servei d´Ocupació de Catalunya. Aquest mes de ferbrer l´Ajuntament sabrà si l´Estat ha aprovat les propostes presentades per Arenys de Mar.

Informació relacionada
Publicat el 28 de gener de 2009
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^