Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Els dos Arenys compartiran la deixalleria

La nova deixalleria, és ubicada als terrenys del Rial d'en Puig d'Arenys de Munt, i ambdós municipis compartiran la instal·lació sense tancar la porta a d'altres municipis veïns que vulguin afegir-s'hi.

La deixalleria és una instal·lació preparada per a la selecció i deposició temporal d'aquelles escombraries que pel seu volum o càrrega contaminant no poden ser recollides o tractades amb la resta de deixalles. Parlem de runes, de trastos, mobles i electrodomèstics vells, de bateries i olis de vehicles a motor, de pintures, dissolvents; Els podrem portar ben aviat a la DEIXALLERIA, que funcionarà com una mena de magatzem de triatge on hi haurà diversos contenidors per cada tipus de residus. 

Arenys de Munt i Arenys de Mar, han arribat també a un acord important  en la millora del medi ambient i la natura dels dos municipis, sol·licitar a la Diputació de Barcelona, fer una Auditoria mediambiental que aportarà molts beneficis als dos Arenys. Com a pas previ, els dos ajuntaments s'han adherit a la Carta de les ciutats europees cap a la sostenibilitat (Carta d'Aalboorg) i a la Xarxa de les Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat de les comarques de Barcelona.

Publicat el 19 d'abril de 2000
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^