Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Bona festa major Sant Zenon 2009!

Cartell de Sant Zenon 2009 L'Ajuntament d'Arenys de Mar vol desitjar-vos una molt bona festa major Sant Zenon 2009

El concert de banda de l'EMA, el pregó a càrrec de l'Ateneu Arenyenc i el brindis popular donaran el tret de sortida a la festa de Sant Zenon d'enguany, a partir de les 8 del vespre a la plaça de l'Ajuntament. La Nit Jove a la placeta, després de les Completes i la Traca de Colors, són les cites per avui, vigília de sant Zenon. A més, es dóna el tret de sortida al 18è Festival de Jazz, amb el concert A tribute to Ray Brown, a partir de 2/4 de 12 de la nit, a la plaça del davant del Xifré.
El dia 9, Sant Zenon, la cercavila de gegants, a les 7 de la tarda, i l'especacle itinerant El somni d'Alícia, a càrrec del Teatre Nu, prendran el protagonisme als carrers d'Arenys. Un any més, a les 8 del vespres s'oficiarà l'ofici solemne en honor a sant Zenon, aquest any presidit pel bisbe de Girona, monsenyor Francesc Pardo i Artigas, a l'església de Santa Maria. El concert de veus blanques a càrrec dels Nens de Caterham es farà a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Principal i donarà pas al tradicions castell de focs artificials, a les 11 de la nit a la platja de la Picòrdia. Ja entrada la nit, després dels focs, la plaça de l'Església serà l'escenari del concert Cançons de la cançó. D'un temps, d'un país, amb l'orquestra de Cambra de l'Empordà i Joanjo Bosk, a partir de 3/4 de 12 de la nit.

Taller de l'himne a sant zenon


Dissabte, 4 de juliol, l'Auditori Josep M. Arnau va ser l'escenari del taller d'aprenentatge de l'himne a Sant Zenon, a càrrec del pare Mateu Sanclimens

Informació relacionada
El taller d'aprenentatge de l'himne a sant Zenon, una de les novetats d'enguany
Publicat el 8 de juliol de 2009
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^