Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
EQUIPAMENTS I SERVEIS
Residència Geriàtrica Municipal
 • La residència geriàtrica municipal, ubicada al carrer Sant Narcís, 29,  és centre col·laborador des de l´any 1998 de l´Institut Català de Serveis Socials (ICASS) -amb número de registre S00095- del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat. El centre funciona com a geriàtric des de 1958 i té una capacitat per a  40 residents.

  Des del mes de febrer de 2007, dins la residència tenim el servei Centre de Dia, amb número de registre S06808. El servei és per a 6 persones que són acollides de dilluns a divendres, de les 8h a 18 h.

  Tampoc es perden ni una cita festiva del calendari. La més important és a l´iniciar l´estiu en què hi apleguen familiars, residents i amics a l´iniciar l´estiu. A més, celebren els aniversaris dels residents, el Nadal, els Reis, Carnaval, Sant Joan, Sant Zenon, participen en la Marató de TV3… Tot i que a la residència hi ha sales d'estar i d'activitats, quan arriba el bon temps el lloc preferit per passar l´estona, fer xerrades, atendre els familiars i gaudir de les festes són els tres patis de què disposa. A més, l'activitat al centre és contínua: fan classes de manualitats, sessions de gimnàs diàries i organitzen excursions amb autocar i sortides culturals. Són una gran família.

  La direcció i el personal de la residència treballen cada dia per millorar la qualitat de vida de la nostra gent gran. A la Residència Geriàtrica Municipal no es descansa mai. El personal hi és les 24 hores del dia, de dilluns a diumenge, i no deixen ni un segon sols els residents. Oferir una atenció de qualitat, basada en el tracte humà, i fer que la gent gran que hi viu se senti com a casa seva, és la nostra finalitat diària.

  Plantilla:

  Directora
  Infermeria  2
  Fisioterapeuta  1
  Manteniment  1
  Auxiliars de geriatria 16
  Neteja  4
  Conserge: 1

  Instal·lacions:

  Planta baixa: despatx psicòleg, gimnàs, bugaderia i el Pati de la Pepita.
  1a planta: habitacions (101-109),  sala de manualitats, infermeria, sala d'estar, sala de cafè-tertúlia, cuina, menjador, perruqueria i biblioteca.
  2a planta: habitacions (201-212), sala d'estar i el Jardí de Dalt.
  3a planta: sala multisensorial, sala de recolliment, despatx de direcció .

 • Serveis que ofereixen

  Servei de centre de dia
  Servei de cuina in situ
  Metge
  Animadora sociocultural
  Terapeuta ocupacional
  Psicòleg municipal
  Treballador social municipal
  Podòleg
  Servei religiós

 • C/ Sant Narcís, 29 08350 Arenys de Mar
 • 93 792 00 98
 • 93 792 41 04
 • Directora tècnica: Iolanda Teixidor
 
Imprimir
^