Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Programa de Dinamització Muscular

Aquesta activitat està pensada per al col·lectiu de vilatans arenyencs que estiguin interessats en destinar part del seu temps lliure a la pràctica esportiva de manteniment i a més, relacionant-se amb persones de les seves carcaterístiques socials i culturals, millorant així la seva salut i qualitat de vida envers l'esport i la relació.

Es parteix d'un horari flexible per tal que siguin ells els que s'organitzin en les seves tasques quotidianes i en l' activitat esportiva, donant diferents possibilitats de servei i en diferents horaris a la setmana.

Aquest programa comença a l’octubre i acaba al juny, tot just coincidint amb el calendari escolar per facilitar l’assistència dels inscrits.

Aquesta activitat és el centre de totes les que es precedeixen, ja que, per poder realitzar les altres activitats, has de participar activament en aquest programa.  

 

 

 

L'Ajuntament proporciona aquest servei de sessions de dinamització muscular, recuperacions, treball abdominal, relaxació, etc., per tal d'introduir la formació física en aquest col·lectiu.

 

Aquest programa té la finalitat d'apropar als vilatans a la pràctica esportiva i la relació entre elles, de manera que l'esport sigui més un fet social i no de rivalitat o de competició. El que es persegueix amb això, és que aquest col·lectiu faci esport de manteniment, doncs deixen de fer-ho, motivat principalment pel naixement dels fills i el treball.

 

Objectius del Programa per la Salut i Qualitat de Vida: 

  • Realitzar sessions d' activitat física adequada a aquest col·lectiu.
  • Motivar i estimular a aquest col·lectiu perquè faci activitat física.
  • Donar a conèixer la importància de l 'activitat física i la relació social que comporta.
  • Gaudir de l’activitat física.
  • Conèixer els aspectes relacionats entre activitat física i la salut.
  • Realitzar activitats físiques complementàries de manera puntual amb una forta càrrega de relació social (sessions especials, passejades i  cloenda).
  • Millorar la qualitat de vida envers la relació i l’esport.

 


 

Aquest programa esportiu, va adreçat a jubilats i pensionistes.

Els inscrits poden accedir al servei en qualsevol dels horaris que es realitza, independenment del tipus de sessions que es realitzin.  

L’Ajuntament assumeix tot el cost de les activitats (monitoratge, materials, transports, etc.).

Les sessions es desenvolupen en el Complex Esportiu Municipal Fondo de les Creus.

 

 PESQ 2017 - 2018

Publicat el 15 de desembre de 2011
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^