Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Celebració del 8 de març a Arenys de Mar
La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i l'Associació de Dones per la Igualtat han preparat tot un seguit d'actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

La regidora d'Igualtat, Susanna Mir, ha estat aquest 8 de març a Ràdio Arenys per llegir el manifest del Dia Internacional de les Dones i per donar a conèixer el complet programa d'activitats que s'inicien avui i tindran continuïtat durant els propers dies.

2Les exposicions tindran un pes important en la programació d'enguany. És el cas de l'exposició "Nenes, bruixes i princeses", que mostra il·lustracions de contes clàssics de la literatura infantil i juvenil on es revisa la representació dels personatges femenins i proposa una visió alternativa als rols tradicionals. Aquesta mostra és una revisió de la primera exposició homònima creada al 2007. Després d´haver-la presentat per diferents ciutats de Catalunya i de l'Estat espanyol, ara la presentem renovada i amb la proposta actual de nous il·lustradors. Aquesta exposició creada i dirigida per l'il·lustrador Ignasi Blanch es podrà visitar fins el 24 de març a la Sala de Bótes del C.C. Calisay.

L'altra exposició que es podrà visitar aquests dies a la Sala d'Actes de la Biblioteca és "Papai Chacha (raíz mapuche)", que mostra fotografies de les dones Mapuches en l'actualitat, fetes pel fotògraf xilè José Mela.

papai chachaPerò a banda d'aquestes exposicions, la celebració del Dia Internacional de la Dona es completarà amb una sessió especial de l'hora del conte a càrrec de Maribel Illescas (dijous a les 18h, a la Biblioteca), la sessió de cinefòrum "Criades i Senyores", de Tate Taylor, conduïda per Teresa Verdura, o el sopar de celebració d'aquesta Diada que tindrà lloc el divendres 16 de març al Portinyol.

Els actes s'allargaran encara amb un concert de piano i veu a càrrec de Dàcil López i Marco Mezquida amb l'espectacle 4women, que es podrà escoltar el 17 de març a la sala Josep M. Arnau del Calisay. Els actes de celebració del Dia Internacional de la Dona es tancaran el 26 de març amb la tertúlia de novel·la "El penúltimo sueño", d'Angela Becerra, conduïda per Lourdes Cazorla.

A més, des de la regidoria d'Igualtat s'ha organitzat un concurs de dibuix coeducatiu sota el nom de "joc de la igualtat" destinat als escolars de la vila. Els treballs es poden presentar fins el 16 de març.

Teniu més informació de totes aquestes activitats a l'agenda del web municipal, en aquest díptic, l'agenda mensual Arenys Activitats i a la regidoria d'Igualtat.

Il·lustracions: Vanessa Torné i Joan Bricollé. Foto: José Mela

Publicat el 6 de març de 2012
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^