Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
PLATGES D'ARENYS DE MAR
Calendari d'activitats i serveis

SERVEIS:

A continuació es mostren els calendaris d'execució dels diferents serveis que es prestaran aquest any a les platges d'Arenys:

Activitats temporals de platges 

Les activitats temporals de platges, enteses com les guinguetes i gandules especialment, es preveu que segueixin els següent calendari d'instal·lació/desinstal·lació:

- Platja del Cavaió: del 28 d'abril a l'1 d'octubre.

- Platja de la Picòrdia: del 28 d'abril a l'1 d'octubre. 

Servei de vigilància i socorrisme

Servei diari entre el 17 de juny i l'11 de setembre. L'horari del servei per a totes les platges és de 10.00 a 17.00h durant els mesos de juny i setembre, i de 10 a 17:30h durant el juliol i l'agost.Fora dels dies i dels horaris de servei, totes les platges d’Arenys disposen d’un servei d’atenció de 24 h a l’estació de Salvament Marítim del Port, dotada amb una embarcació i una ambulància. Aquest servei es pot activar trucant al telèfon d’emergències 112.

Per a més informació, consulteu l'apartat servei de vigilància i salvament.

Servei de neteja de les sorres i dels accessos

Aquest servei es manté durant tot l'any, amb un règim de treball que varia en funció de les temporades a continuació definides. Normalment, aquests serveis es realitzen en horari de matí, excepte en el cas de la neteja mecànica en la temporada alta que es realitza de matinada.

Per a més informació, consulteu l'apartat serveis de neteja de les sorres i els accessos.

Abalisament i canal nàutic

Totes les platges d'Arenys tenen la zona de bany protegida, mitjançant l'abalisament corresponent. Com a novetat d'aquesta temporada, cal destacar que s'han posat 13 línies de vida entre les tres platges. 

Cabines sanitàries adaptades (WC's)

Aquest estiu es preveu la instal·lació de 7 cabines sanitàries adaptades per a persones amb mobilitat reduïda des de l'1 de juny fins al 7 de novembre, distribuides de la següent manera:

- Platja de la Picòrdia: 3 cabines sanitàries adaptades (una al sector de ponent, una altra al sector de llevant de la riera i una tercer a prop del rial del Bareu).  

- Platja de la Musclera: 1 cabina sanitària adaptada (a prop del lloc de socors).   

- Platja del Cavaió: 3 cabines sanitàries adaptades (una a l'extrem de ponent, una al punt central de la platja i l'altra a l'extrem de llevant).                       

 
Imprimir
^