Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Equip veterà del Club de Rem Arenys, campió de Catalunya

L'equip veterà del Club de Rem Arenys, ha obtingut els següents guardons destacats en el món del rem i reconeguts per la Federació Catalana de Rem. Són campions de la lliga catalana de rem de banc fix i campions del campionat de Catalunya.

El grup dels veterans de rem d'Arenys són un dels grups més consolidats de l'associació esportiva que l'any passat després de fer un esforç final en haver aconseguit la lliga de la seva categoria, es van proposar fer el doblet amb el campionat de Catalunya.

En uns quinze dies que separen el final de competició regular del campionat de Catalunya, van fer un últim esforç final a nivell de preparació esportiva amb l'objectiu de fer el doblet. La regata final del campionat de Catalunya va ser una de les més lluïdes i vistoses on l'equip d'Arenys va mantenir-se al capdavant en tot moment i en els últims 250 metres i  gràcies a la preparació física, van demostrar el perquè eren campions de lliga i que merescudament s'emportaven el campionat de Catalunya, celebrat a Cambrils de forma irrefutable i amb autoritat i avantatge sobre els segons. Els integrants de l'equip són: Max Rondeau, Joan Tapias, Jordi Chiva, Josep Pérez, Jaume Llorens, Quim Nadal, Manel Teodoro, Marc Pujol, Albert Closa, Joan Sagrera i en Jordi Rebollo com a timoner

Informació relacionada
Diumenge, 15 d'octubre de 2017
Menció Especial Bernat Coll
Dijous, 7 de juliol de 2016
Menció Especial Bernat Coll
Informació facilitada pel Club Nàutic d'Arenys
Publicat el 27 de juny de 2012
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^