Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
PLATGES D'ARENYS DE MAR
Bandera Blava


La platja del Cavaió va gaudir durant tres anys consecutius (2009-2011) del distintiu de la Bandera Blava amb el qual es van reconèixer les bones condicions ambientals i sanitàries de la platja, així com la presència de diferents prestacions de seguretat, serveis i instal·lacions.

Bandera Blava

La bandera blava és un distintiu internacional que atorga anualment la Fundació d'Educació Ambiental (FEE) - ADEAC a les platges i ports com a símbol identificatiu d’una alta qualitat ambiental, d’una bona seguretat i d’uns bons serveis i instal·lacions.

La FEE-ADEAC és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la conscienciació i l'educació ambiental, a través de programes internacionals que fomentin la sensibilització ambiental i el desenvolupament sostenible.

Requisits d'atorgament

2

Aquesta certificació promou i premia l’esforç de les iniciatives voluntàries ambientals de les autoritats locals. Els requisits que es valoren a l’hora de concedir aquest guardó es basen en:

- La qualitat excel·lent de les aigües de bany
- Servei de vigilància i salvament
- Servei de neteja de la sorra i dels accessos
- Accessibilitat per a persones amb discapacitat
- Equipament de suport (dutxes, passeres, àrees de recollida, etc.)
- La informació sobre els nivells de qualitat d’aquest espai
- Activitats de sensibilització i educació ambiental d’interès.

Bandera Blava a la Platja del Cavaió

Des de l'any 2012 no s’ha pogut renovar l’esmentat distintiu degut a què no s'ha executat encara, per part de la Generalitat, el projecte de passeig de la platja del Cavaió. Aquest és un requisit indispensable de FEE-ADEAC per optar de nou a aquest distintiu, atès que aquest espai forma part del domini públic marítim terrestre i no hi és permés l'ús actual d'estacionament de vehicles.

Podreu trobar més informació d’aquest distintiu en aquest enllaç.

 

 
Imprimir
^