Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys de Mar vs. Arenys de Munt! Rivalitat solidària
Els dos pobles s'enfronatan esportivament els dies 8 i 9 de desembre en quatre modalitats diferents amb l'objectiu de recaptar fons per a La Marató de TV3.

Qui és millor en futbol 7, bàsquet, hoquei i vòlei, Arenys de Mar o Arenys de Munt? Doncs això és el què es posarà a prova els propers 8 i 9 de desembre amb els partits que enfrontaran els equips de les dues viles que s'inscriguin als Jocs Intermunicipis.

Es tracta d'una iniciativa de l'empresa a32 events amb la col·laboració dels ajuntaments dels dos Arenys que vol promoure la pràctica de l'esport i la solidaritat amb La Mataró de TV3, que enguany estarà dedicada a la lluita contra el càncer.

Per participar, cal formar equips de fubtol 7, hoquei, bàsquet i vòlei amb integrants d'un masteix poble i inscriure's als Jocs Intermunicipis. L’ajut per a La Marató provindrà de les quotes d’inscripció dels equips participants, que a nivell individual oscil·larà entre els 7€ i els 10€, segons l’esport.

Trobareu tota la informació sobre els Jocs Intermunicipis, així com els horaris i reglaments, clicant aquí.


Els actes per La Marató a Arenys ja han començat!

La nostra vila ha engegat motors ben d'hora per col·laborar amb La Marató de TV3. Aquest dissabte 24 de novembre ja s'ha celebrat a la nostra vila la primera de les activitats d'enguany per recollir fons per La Marató amb el Festival Artístic al Teatre dels Seràfics, organitzat per l'Escola de Ballet d'Arenys. El Festival començava a les 5 de la tarda i hi participaven el Centre Cultural del carrer d'Avall, l'Esbart Maragall de Joventut Seràfica, el mag Kassano, Flamenco Vivo, l'Escola de Ballet d'Arenys), les Arenys Sister's.

Després d'això, el proper acte en favor de La Marató a la nostra vila es farà el 2 de desembre, quan es farà una cadena humana des d'Arenys de Mar fins a Arenys de Munt, organitzada per la Penya Apa Anem-hi, a més d'una ballada de gegants i una festa de l'Esplai de la Gent Gran. La resta d'activitats es concentraran en el cap de setmana dels dies 14, 15 i 16 de desembre.

Podeu consultar totes les activitats que s'organitzen a Arenys de Mar en favor de La Marató clicant aquí.

Informació relacionada
Diumenge, 16 de desembre de 2012
En col·laboració amb la Marató de TV3
Dissabte, 15 de desembre de 2012
Esmorzars i venda de coques i truites
Divendres, 14 de desembre de 2012
Concert per a la Marató de TV3
Diumenge, 2 de desembre de 2012
En col·laboració amb la Marató de TV3
Diumenge, 2 de desembre de 2012
Participa-hi!
Dissabte, 24 de novembre de 2012
Publicat el 23 de novembre de 2012
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^