Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
8 de març. Dia internacional de les dones.
Arenys de Mar se suma, un any més, el del dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora.
Arxiu extern
Una commemoració centenària que simbolitza la lluita històrica per la igualtat de gènere. Perquè malauradament, a les nostres societats encara s’hi arrelen estructures i situacions que dificulten el ple desenvolupament de les dones: la desigualtat salarial, la menor presència en espais de poder, la segregació ocupacional, la manca de coresponsabilitat en les tasques de cura i de la llar, o la violència masclista, són evidències que hem de seguir treballant i sumant esforços per fer efectiva la igualtat de gènere.

Per tal de reivindicar la igualtat de condicions en tots els àmbits de la societat, Arenys de Mar farà un seguit de propostes que es portaran a terme en els pròxims dies.

Enguany, els actes que s'han organitzat des de l'Associació de Dones per la Igualtat d'Arenys de Mar són els següents:

  • Dijous 6 de març

A les 18 h, a la sala d'actes de la Biblioteca: Hora del Conte amb Maribel Illescas

  • Divendres 7 de març

A les 19 h, a la sala Noble del C.C. Calisay: Cinefòrum de la pel·lícula: Y ahora a dónde vamos? Conduït per Glòria Claire Solà.

A les 22 h, al restaurant Portinyol: Sopar de la Igualtat (*). Lectura del Manifest i Nomenament de la dona de l'Any. Seguidament, actuació musical.

  • Dia 8 de març 2014

Convocatòria per anar a la manifestació de Barcelona, en contra de la “Llei Gallardón”. Més endavant informarem de l´hora i el lloc.

  • Dia 10 de març de 2014
A les 19 h, a la sala d'actes de la Biblioteca: Tertúlia literària de la novel·la Matèria Viva, de Teresa Franquesa i Codinach. Amb la presència de l'autora i conduïda per Lourdes Cazo
Destaquem
Publicat l'1 de març de 2013
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^