Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
GENT GRAN
Consell Municipal de la Gent Gran d'Arenys de Mar

consell gent granEl passat dijous 11 d'abril a la tarda es va reunir per primer vegada des de la seva creació el Consell de la Gent Gran, a la sala de plens de l'Ajuntament. En aquesta primera sessió ordinària, l'Alcalde Estanis Fors va presidir el Consell i va delegar aquesta funció a la regidora de Gent Gran, Maribel Illescas, la qual va fer referència al Pla de Mandat elaborat per l'equip de govern i va indicar la importància de tenir en consideració l'opinió del col·lectiu de la gent gran en les accions que executa l'Ajuntament, sobretot en camps com la cultura i l'urbanisme, o bé el treball per la transversalitat entre els Consells d'Educació i de Gent Gran.

Els objectius del Consell de la Gent Gran són el foment de la participació dels ciutadans i ciutadanes un cop finalitzada la seva vida laboral activa amb la finalitat que, per les seves tasques, experiències desenvolupades i inquietuds, participin i tinguin veu en els temes de rellevància municipal, a més d'assessorar l'Ajuntament d'Arenys de Mar en aquells assumptes d'interès municipal, a curt i llarg termini, per evitar l'exclusió del col·lectiu de la gent gran.

El Ple Municipal va aprovar, en data del 30 de març de 2011, la creació del Consell de la Gent Gran i en va nomenar els seus membres amb el suport unànime de totes les formacions polítiques el passat dia 30 de gener de 2013. Les persones que formen part del Consell de la Gent Gran són Ramon Doy, en representació de la Vocalia de Jubilats; Anna Pellicer, en representació de L'Esplai de la Gent Gran; Maria Assumpció Dias, en representació de l'Aula d'Extensió Universitària; a més de Maria Antònia Martí, Florià Giró i Xavier Esquerra -tots tres en nom propi-, i la regidora de Gent Gran, Maribel Illescas.

Un cop constituït el Consell de la Gent Gran, les actes de les sessions i les decisions que es prenguin en publicaran amb regularitat a l'apartat de la Regidoria de Gent Gran del web municipal.

Reglament del Consell Municipal de la Gent Gran d'Arenys de Mar

Reglament del Consell Municipal de la Gent Gran d'Arenys de Mar

Fitxer: Reglament_del_Consell_Municipal_de_la_Gent_Gran_d_Arenys_de_Mar.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 163,1 kB

1a Sessió del Consell de la Gent Gran

1a Sessió Consell de la Gent Gran

1a Sessió Consell de la Gent Gran

Fitxer: 1asessio_CGentgran_acta.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 113,59 kB

2a Sessió del Consell de la Gent Gran

2a Sessió del Consell de la Gent Gran

2a Sessió del Consell de la Gent Gran

Fitxer: 2asessio_CGentgran_120913.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 106,63 kB

Convocatòria 1a Sessió del 2014

Convocatòria_200314_CMGG

Convocatòria_200314_CMGG

Fitxer: 060314Convocatoria_1a_ConsellGGRAN.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 81,2 kB

Destaquem
 
Imprimir
^