Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El govern farà bucs d'assaig per als joves

Reunió per comunicar al jovent la construcció de bucs d'assaigLa Regidoria de Joventut, just abans de la reunió d'organització de Barraques celebrada aquesta mateixa tarda, ha donat a conèixer als grups i joves músics de la vila que l'Ajuntament habilitarà aquest mateix any un dels locals de sota la balconada del Xifré per fer-hi bucs d'assaig. D'aquesta manera, l'Ajuntament d'Arenys de Mar complirà doble un compromís adquirit al Pla local de Joventut i al Pla de Mandat 2012-2015.

En la reunió celebrada aquest 31 de gener a l'Espai Jove, la Regidora Susanna Mir ha comunicat la notícia al jovent, integrat sobretot per membres dels grups que en els darrers anys han anat participant al Concurs de Talents del PIDCES a Barraques de Sant Zenon. La iniciativa ha estat molt ben rebuda i el desig del govern municipal és que els joves s'impliquin al màxim en el desenvolupament dels bucs d'assaig amb l'objectiu que l'espai s'adapti a les seves necessitats i en puguin treure el màxim profit.

Des de l'inici d'aquest mandat, el govern ha tingut en el punt de mira donar resposta a aquesta llarga reivindicació i reconeix la necessitat de disposar d'un equipament d'aquestes característiques, ja que a través de la música es fomenten valors com la companyonia, el respecte, la creativitat, la disciplina, la constància i l'amistat.

Per tal de portar-ho a terme, l'Ajuntament farà una inversió d'uns 30.000 euros, amb la previsió de que els bucs d'assaig puguin estar operatius cap a finals d'aquest 2014.

Publicat el 31 de gener de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^