Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ACCIÓ SOCIAL
Servei d'Orientació Jurídica (SOJ)

Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Arenys de Mar i la Diputació de Barcelona per l'establiment d'un punt d'orientació jurídica adreçat als ciutadans que ho sol·licitin per tal de proporcionar-los un primer consell orientador, no directiu i gratuït, relatiu a aspectes jurídics que puguin derivar-se de l'actual situació de crisi, així com informar de la possibilitat de recórrer als serveis de mediació o altres sistemes alternatius de resolució de conflictes per tal d'evitar el conflicte processal o analitzar la viabilitat de la pretensió.

Els temes concrets als quals es donarà resposta prioritàriament des d'aquest servei, són els que tenen a veure amb els drets i deures derivats del compliment de les obligacions contractuals, subministraments de l'habitatge, relacions arrendatàries i les derivades de la compra o l'atorgament d'hipoteques d'habitatges, així com del dret de família.

La resta de qüestions jurídiques també seran ateses. S'exceptuaran les matèries vinculades amb el dret del treball, seguretat social i estrangeria.

Horari d'atenció: dimecres de 9 a 12h (cita prèvia)

Edifici Xifre, 2na planta 

 
Imprimir
^