Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament aprova el projecte dels bucs d'assaig a les feixes del Xifré

adequació locals XifréAquesta setmana s'ha signat el decret d'aprovació inicial del projecte de condicionament dels locals de les feixes del Xifré, amb el qual es vol crear dos espais independents destinats a Serveis Socials -amb la previsió de cedir-lo a Creu Roja- i a la creació de bucs d'assaig pel jovent d'Arenys de Mar.

En concret, el projecte contempla que el local de Serveis Socials sigui de 187 m2 que es destinarà principalment al banc d'aliments de Creu Roja. Mentre que el local dels bucs d'assaig disposarà de 183m2, i en el qual destacaran la construcció de 3 bucs de 17, 20 i 12 m2, a més d'una sala polivalent de 28 m2 i d'un espai de gàbies per emmagatzemar el material dels grups que en facin ús.

El cost de les obres és de 76.459€ pel local de Serveis Socials i de 120.927€ pels bucs d'assaig, considerant que en aquest darrer cas es contempla la insonorització del local.

Amb l'aprovació inicial del projecte, ara s'obre un període de 30 dies d'exposició pública, abans no es puguin licitar les obres. S'espera que els treballs puguin iniciar-se cap a finals d'any i que les obres tinguin una durada aproximada de 4 mesos, de manera que el projecte podria ser una realitat la primavera del 2015.

adequació locals Xifré

adequació locals Xifré  adequació locals Xifré

Publicat el 22 d'octubre de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^