Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Oficina de Turisme edita un itinerari de natura pels rials d'Arenys

itinerarisLa Regidoria de Turisme acaba d'editar un Itinerari de natura pels rials d'Arenys de Mar, que s'afegeix al conjunt de recursos que ofereix l'Oficina de Turisme a les persones que ens visiten. És per això que el fulletó s'ha editat en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) i, a banda de l'Oficina de Turisme d'Arenys de Mar, es podrà recollir a les oficines de turisme del Maresme i al punt d’informació turística de la Biblioteca P. Fidel Fita. Esdevé, a més, una eina necessària davant l’alta demanada de rutes naturals o itineraris per fer a peu que rep l'Oficina de Turisme, i que amplia l'oferta d’activitats de lleure als visitants en temporades mitjanes com són la primavera o la tardor.

Prenent la part baixa de la Riera com a punt de sortida, l'itinerari proposa un recorregut que passa pel vial de Port, la platja del Cavaió, el rial de la Serp i de la Planeta, el camí de Ronda i el rial del Sepí, passant també el camí de la Pietat. Es tracta d'un itinerari basat en la Ruta dels rials, creada anys enrere, però que s’ha actualitzat dotant-la de més contingut. En aquest sentit, conté informacions de la flora i fauna més característiques del nostre entorn natural més pròxim i inclou explicacions sobre determinades espècies vegetals, animals i tipus de materials que conformen l'hàbitat dels rials de la vila.

Precisament per donar a conèixer aquest fulletó, l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha programat una sortida guiada pels rials del municipi de cara al diumenge 5 de març. La sortida anirà a càrrec del consultor ambiental i guia de natura Pere Alzina, autor dels continguts del fulletó, i tindrà el seu inici a les 9.30h, a la plaça de l'Ajuntament, amb una durada prevista de 4 hores. El recorregut és de 8 km, de dificultat mitjana, i és imprescindible inscriure's prèviament a l'Oficina de Turisme. Les persones que hi participin cal que portin calçat adequat, aigua i un petit refrigeri. Es recomana, també, acudir-hi sense animals de companyia.

Fulletó en català i anglès:

Fitxer Acrobat-PDF de (1,08MB)

Fitxer: itinerari_natura.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1,08 MB

Fulletó en castellà i francès:

Fitxer Acrobat-PDF de (845,09kB)

Fitxer: AJ_AMAR_entorn_CAST_FR_web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 845,09 kB

Publicat el 8 de febrer de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^