Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Sanitat posa en marxa una campanya per xipar i censar els animals de companyia

El Decret legislatiu 2/2008, de 15 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de protecció dels animals estipula que les persones propietàries de gossos, gats o fures tenen l'obligació d'inscriure els animals al cens municipal i identificar-los amb la implantació d'un microxip homologat o amb algun altre sistema reglamentari.

Es tracta de dues mesures que són imprescindibles per tal de poder mantenir un control sobre la població animal del municipi i també perquè els propietaris puguin localitzar la seva mascota en cas de pèrdua.

Amb l'objectiu de facilitar la tasca a aquelles persones propietàries d'animals que encara no ho hagin fet, l'Ajuntament d'Arenys de Mar posa en marxa una campanya amb la qual subvencionarà 20 euros del cost del xipat en qualsevol de les tres clíniques veterinàries que hi ha a la vila.

Per acollir-se a aquest descompte, les persones interessades hauran d'anar a la clínica per implantar el xip a l'animal i portar el comprovant d'inscripció de l'animal al cens municipal d'animals. Aquest tràmit es fa a la Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament, ubicada als mòduls de Can Nadal.

La campanya per beneficiar-se del descompte en el xipat de l'animal tindrà vigència del 8 de maig al 10 de juny i està limitada a un total de 60 xips (20 xips per a cadascuna de les clíniques veterinàries).

Recordem que el no compliment de la normativa pot suposar sancions d'entre 100 i 400 euros.

Establiments col·laboradors en la campanya:

· Centre Veterinari Panda
(c. Platja Cassà, 76)

· Blau Veterinaris
(riera Pare Fita cantonada c. Pineda)

· Veterinària de Família
(c. Bisbe Català, 13)

Publicat el 26 d'abril de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^