Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament habilitarà aquest estiu un espai de bany per a gossos a la Picòrdia

El govern municipal delimitarà en les pròximes setmanes un espai a la platja de la Picòrdia perquè els gossos puguin banyar-s'hi durant la temporada d'estiu, època en la que es restringeix l'horari d'accés dels animals a les platges.

La zona de bany que s'habilitarà estarà destinada únicament als gossos inscrits en el cens d'animals domèstics de l'Ajuntament i estarà separada de la resta de la platja mitjançant elements físics per tal que no causi molèsties a la resta d'usuaris de la platja.

El govern ja fa mesos que treballa en la creació d'espais lúdics per a gossos, tal com es va anunciar en l'actual Pla de Mandat. Aquest espai de bany per a gossos està previst posar-lo en marxa a principis de juny, coincidint pràcticament en el temps amb la creació de diversos espais d'esbarjo en diferents punts de la vila.

Tanmateix, recordem que entre l'1 de juny i el 16 de setembre, els gossos podran accedir a les platges de la vila en horari de 8 del vespre a 8 del matí. Durant aquesta franja, els gossos podran entrar a les platges i els seus amos han de vetllar perquè els animals no causin molèsties a la resta d'usuaris. Es recorda, alhora, la obligació dels amos dels gossos perquè les seves mascotes no facin les seves necessitats a la sorra de la platja, així com la de recollir les defecacions que puguin fer.

Publicat el 23 de maig de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^