Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Rap d'Arenys: la vila ja disposa del seu plat

Aquest dimecres al matí s'ha presentat a l'Hotel Vila Arenys el Plat d'Arenys, una proposta gastronòmica que vol recollir la tradició marinera de la nostra vila combinada amb productes de l'horta del Maresme. Es tracta d'un plat elaborat a base de rap i gamba d'Arenys a la planxa en un llit de crema de porros, puré de pèsols i unes gotes d'oli de gamba.

La creació del Plat d'Arenys és una iniciativa que sorgeix del CIT (Iniciatives Turístiques) i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria d'Arenys de Mar, amb el suport de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i la Confraria de Pescadors Sant Elm. Es tracta d'una proposta culinària que s'associa amb la marca Producte d'Arenys amb la finalitat de continuar promocionant els productes de la terra, en aquest cas el peix i marisc de primera qualitat que s'obté de la costa arenyenca.

Tot i que la presentació del Plat d'Arenys coincideix amb l'inici de la festa major de Sant Zenon, la idea és que aquest plat pugui estar present a les cartes dels restaurants arenyencs durant tot l'any. Precisament per això s'ha triat el rap, en ser una espècie disponible durant totes les estacions. Inicialment se servirà a una dotzena de restaurants de la vila amb la idea que se n'hi vagin sumant molts més.

L'alcaldessa Annabel Moreno ha donat l'enhorabona per una iniciativa que pot esdevenir un nou reclam turístic per a la vila, enfocat al visitant interessat en el turisme gastronòmic i de qualitat, alhora que encaixa a la perfecció amb la filosofia de la marca Producte d'Arenys.

La presentació del Plat d'Arenys, celebrada a l'Hotel Vila Arenys, ha anat acompanyada d'un video i una cançó d'estil rap promocionals creats especialment per a l'ocasió i que es donaran a conèixer en els pròxims dies a través de les xarxes socials per fer-ne difusió arreu.

Publicat el 28 de juny de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^