Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
CONSELLS MUNICIPALS
Celebrem 10 estius genials!

La programació oferta d'activitats per infants i joves "Estiu genial!" ha arribat a la seva desena edició. La tradicional festa de cloenda de les activitats d'estiu tindrà enguany l'afegit de celebrar aquest aniversari i recordar les anteriors edicions, les seves activitats i els seus participants.

La festa de comiat de l'"Estiu genial!" es farà el proper diumenge 10 de setembre, a partir de quarts de sis de la tarda, al Centre Cultural Calisay.


Ja són deu estius genials!      

Una tarda de començament de la primavera 2008, en Ramon em va dir que l’Oriol, llavors regidor d’Infància i Joventut, volia parlar amb mi sobre el interès municipal que hi havia en donar un nou format al casal d’estiu municipal. Ens vam trobar a l’Alexia, i després de parlar una bona estona i d’imaginar com podria ser aquest casal d’estiu cent per cent arenyenc, vam quedar que el Floc hi donaria voltes al projecte.

A l’equip Floc del moment la idea va agradar, i amb la Judit vam assumir el compromís de fer una primera proposta. Ens pocs dies ja teníem un word titulat “2008, un estiu genial” perquè com a totes les grans aventures, li calia un títol engrescador.

La primera idea va agradar, i la Susanna, llavors tècnica d'Infància i Joventut, també s’hi va bolcar per poder fer-la realitat.
Ara que estem a punt d'acabar la desena edició d’Un Estiu Genial, recordo aquella primera reunió a l’Alexia i veig com aquell full en blanc s’ha pintat, escrit i dibuixat de moltes maneres i amb moltes mans.

L’EG ha crescut, evolucionat, millorat, però els components bàsics de la nostra fórmula segueixen sent els mateixos: educació, joc i equip.
Moltes felicitats a tots i totes els que hem participat i gaudit d'un o molts estius d’aquest casal que plegats fem que cada estiu sigui GENIAL.

Gemma Pou, FLOC. Educació, lleure i festes

Publicat el 4 de setembre de 2017
Imprimir
^