Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Comencem l'estiu amb més del 60% dels residus separats a les platges

illes selectiva platgesLa recollida selectiva a les illes de platges d'Arenys de Mar presenta una recollida selectiva del 68’2% el mes de maig i un 60,9% al mes de juny.

Ja fa uns quants anys que l'Ajuntament va apostar per col·locar illes amb quatre fraccions a totes les platges del nostre municipi amb l’objectiu de segregar els residus que es generen en aquest espai, especialment durant els mesos d'estiu, que és quan hi ha més afluència de persones.

Amb l'entrada en vigor del nou contracte de neteja de platges, disposem de les dades de cada fracció i els resultats són molt positius! Volem agrair a totes les persones usuàries de les platges el seu esforç per arribar a assolir aquests nivells de recollida selectiva.

L’Arca del Maresme -empresa que presta el servei- diposita la fracció resta al contenidor ubicat a la platja del Cavaió. Pel que fa a la resta de les fraccions, les transporta a un espai municipal i les diposita als contenidors corresponents. L'empresa que fa el servei de recollida selectiva de residus -Recolte- fa el buidatge d'aquests contenidors i els porta a tractar a la planta corresponent segons la fracció que sigui.

Gràcies per posar el vostre granet de sorra perquè les platges d'Arenys siguin un espai més net i respectuós amb l’entorn!

Publicat el 2 de juliol de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^