Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Comissió de Génere s'organitza per unes festes lliures de masclisme i LGTBfobia

Les barraques de Festa Major tornaran a comptar enguany, amb l'anomenat Punt Lila, una iniciativa impulsada conjuntament per les entitats organitzadores  i l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

La presència del Punt Lila és una actuació de prevenció del comportament sexista i l'assetjament sexual descrivint les diferents tipologies de violència masclista en espais d'oci nocturn, per reivindicar i garantir unes festes lliures de sexisme

Algunes novetats d’enguany:

• Presència del Punt Lila a la Plaça de l’Església, a més a més dels dos dies de barraques a la platja.

• Serà reforçat i atès per dues professionals de la Fundació Àmbit Prevenció amb un bagatge i experiència en l'atenció a víctimes d'agressió i sexisme en l'oci nocturn. 

• Obertura a persones majors de 18 anys amb una formació específica per participar de manera voluntària amb una funció exclusivament informativa.

Sessió de formació per organitzar el Punt Lila

Aquest dijous, 27 de juny, hi ha convocada una reunió per organitzar i coordinar la participació de voluntàries al Punt Lila. Per fer-ho cal tenir 18 anys. La sessió serà formativa i informativa i per organitzar els possibles torns entre les persones voluntàries que puguin oferir-se. La formació se centra en com actuar en casos de violència sexista i també per donar informació general de la campanya.. 

L'impuls del Punt Lila per la Festa Major forma part d'una de les prioritats de la Comissió de Gènere que s'està estructurant per treballar durant tot l'any en aquest àmbit. 

Més informació:

Fitxer Acrobat-PDF de (2,39MB)

Fitxer: TRIPTIC_PUNT_LILA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 2,39 MB

Publicat el 25 de juny de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^